Antena Meniu Search
x

Al doilea suspect in atentatul de la Boston a fost capturat

Cel de-al doilea suspect in cazul atentatului de la Boston se afla in custodia politiei. Tanarul de 19 ani a fost prins in curtea unei case din Watertown, unde se ascundea intr-o barca, relateaza CNN.

Politia din Boston a anuntat pe Twitter capturarea suspectului: „CAPTURAT!!! Vanatoarea s-a incheiat. Cautarea este gata. Teroarea s-a incheiat. Justitia a ainvins. Suspectul este in custodie”.

Autoritatile au confirmat ca tanarul este Dzhokar Tsarnaev, cel care a fugit de politisti dupa ce si-a lasat fratele mai mare in urma, ranit. Si al doilea suspect a fost gasit in stare grava, iar acum se afla sub tratament la un spital din Boston.

Politia l-a gasit dupa ce un barbat care a ignorat sfatul autoritatilor de a se baricada in casa a vazut urme de sange pe barca din curte. A ridicat prelata cu care era acoperita aceasta si l-a vazut pe Tsarnaev acoperit de sange.

Acesta a refuzat sa se predea, iar oamenii legii au folosit un root pentru a trage prelata de pe ambarcatiune. De asemenea, il urmareau cu o camerea cu termoviziune aflata in elicopterul ce survola zona.

Foto: CNN

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Al doilea suspect in atentatul de la Boston a fost capturat