Antena Meniu Search
x

Alec Baldwin a pledat nevinovat, după ce a fost acuzat de omor prin imprudenţă. Actorul riscă până la 5 ani de închisoare

Alec Baldwin a pledat nevinovat în cazul împuşcăturii fatale de pe platourile de filmare ale filmului "Rust", care a dus la moartea directoarei de imagine Halyna Hutchins. 

de Redactia Observator

la 24.02.2023, 08:11

Vezi și

Actorul urma să se prezinte astăzi în instanţă, dar, facându-şi cunoscută poziţia în scris nu va fi prezent la această audiere. Actorul american a fost acuzat de omor prin imprudenţă şi riscă până la 5 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat de neglijenţă în formă agravată.

Actorul riscă până la 5 ani de închisoare

Acuzația cu care se confruntă Baldwin a fost depusă de procurori din comitatul Santa Fe, New Mexico, unde filmul a fost realizat când au avut loc filmările în octombrie 2021. Hannah Gutierrez-Reed, cea care era responsabil pentru armele folosite pe platourile de filmare, este și ea acuzată de omor.

Procurorii spun că aceasta nu s-a asigurat că au fost încărcate gloanțe false în arma care a ucis-o pe Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani. Ea urmează să se prezinte la tribunal vineri după-amiază.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Alec Baldwin a pledat nevinovat, după ce a fost acuzat de omor prin imprudenţă. Actorul riscă până la 5 ani de închisoare