Antena Meniu Search
x

ALERTĂ TERORISTĂ în Germania! Autorităţile au cerut închiderea unui centru comercial, în Essen

Poliţia din oraşul german Essen a ordonat închiderea unui centru comercial în urma unor "indicii concrete" cu privire la un posibil atac, anunţă Reuters. 

Poliţia din oraşul german Essen a ordonat închiderea unui centru comercial în urma unor "indicii concrete" cu privire la un posibil atac, anunţă Reuters. 

"Stadiul actual al investigaţiei noastre indică ameninţarea în mod exclusiv a acestui centru comercial", au declarat reprezentanţii poliţiei.

Centrul comercial nu va fi deschis în cursul zilei de sâmbătă. Conducerea mall-ului a explicat pe Facebook că măsura este necesară pentru a “dejuca eventuale ameninţări pentru vizitatorii noştri”.

Mall-ul aflat în piaţa Limbecker găzduieşte circa 170 de magazine şi restaurante şi are, în medie, 60.000 de vizitatori pe zi.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autoritățile germane sunt în stare de alertă în fața amenințării teroriste, în special după atentatul cu un camion, comis în decembrie la Berlin (12 morți) și revendicat de gruparea Stat Islamic. 

Serviciile de informații interne estimează la 10.000 numărul islamiștilor radicali din țară, dintre care 1.600 suspectați că pot trece la violență.

În afară de atacul cu camion asupra unui târg de Crăciun din capitală, SI a mai revendicat în 2016 o crimă la Hamburg, un atentat cu bombă (15 răniți) și un atac cu toporul (5 răniți).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » ALERTĂ TERORISTĂ în Germania! Autorităţile au cerut închiderea unui centru comercial, în Essen