Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alte două cadavre, găsite pe epava iahtului Bayesian. Le Figaro: Ar fi trupul magnatului britanic Mike Lynch şi al fiicei sale, Hannah

Încă două cadavre au fost găsite în interiorul epavei iahtului Bayesian, a confirmat pentru BBC agenţia de protecţie civilă din Sicilia. Acestea sunt încă în interiorul ambarcaţiunii. Anterior, alte două cadavre au fost localizate în interiorul ambarcaţiunii scufundate, iar acestea au fost acum aduse la mal.

de Redactia Observator

la 21.08.2024 , 21:51

- Profimedia

Încă două cadavre au fost găsite de scafandrii care caută persoanele dispărute pe iahtul Bayesian, care s-a scufundat luni dimineață, în apropiere de Porticello, în urma unei furtuni violente, potrivit SkyNews.

Scafandrii au găsit încă două trupuri

Miercuri la prânz au fost descoperite alte două cadavre. Cinci persoane au fost confirmate până în prezent decedate după ce iahtul s-a scufundat luni dimineață, în urma unei furtuni violente. Corpul bucătarului Recaldo Thomas a fost recuperat luni.

Articolul continuă după reclamă

Identitățile celor descoperiți miercuri nu sunt cunoscute în prezent. Le Figaro scrie însă, fără a cita sursa, că este vorba de magnatul britanic Mike Lynch, a cărui soţie era proprietara iahtului, şi de fiica sa de 18 ani, Hannah.

Pe acelaşi subiect

Aceasta înseamnă că în prezent, doar doi pasageri, aflaţi la bordul iahtului atunci când acesta s-a scufundat luni, rămân dispăruţi.

Iahtul s-a scufundat luni, în jurul orei locale 4.30. Ambarcațiunea se afla în apropiere de Porticello atunci când paza de coastă italiană a anunțat că s-a scufundat. Este un iaht construit în 2008, de 56 de metri, numit Bayesian, sub pavilion britanic.

Camper & Nicholsons, compania care deține Bayesian, a confirmat pentru BBC că iahtul s-a scufundat luni, în jurul orei 4:30, ora locală, într-o perioadă cu „vreme severă”. Firma a mai spus că la bord erau 12 oaspeți și 10 membri ai echipajului. 15 persoane au fost au fost salvate, una a murit și alte șase sunt dispărute.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Ştiri externe » Alte două cadavre, găsite pe epava iahtului Bayesian. Le Figaro: Ar fi trupul magnatului britanic Mike Lynch şi al fiicei sale, Hannah