Antena Meniu Search
x

Americanii au inventat un joc îngrozitor. Atacă oameni nevinovaţi în plină stradă!

Americanii au inventat un "joc" terifiant. Îngrozitor pentru ceilalţi oameni, care devin victime! Mai exact, câţiva puşti din SUA îşi aleg la întâmplare o victimă pe care o atacă fără motiv. Obiectivul? Să o doboare dintr-un singur pumn. Oribilul "joc" se numeşte The Knock-Out Game!

Până acum, în SUA, au avut loc peste zece atacuri în ultimele luni. Cei care au inventat acest mod stupid de distracţie sunt tinerii americani. 

Aceştia aleg o victimă la întâmplare din mulţime şi o atacă. Trebuie să o doboare dintr-o singură lovitură. Asta e distracţia lor înfiorătoare!

Puştii se filmează în timpul grozăviilor, apoi se laudă cu filmuleţele pe diverse site-uri de socializare. 

În film, se poate vedea cum un grup de băieţi trec răsfiraţi printr-un gang, iar unul dintre ei se desprinde de grup şi-l loveşte din senin pe un bărbat de aproximativ 40 de ani. Acesta cade secerat, iar grupul care practică "The Knock-Out Game" merge mai departe şi celebrează reuşita. 

"Se pare că în majoritatea cazurilor de aici, din New York, victimele au fost evrei, nu există nici o îndoială despre asta. Oamenii se tem să mai meargă pe străzi, le e frică să-şi mai lase copii liberi pe stradă pentru că nu se ştie cine va fi următoarea victimă", a spus deputatul de New York, Dov Hikind, la WCBS 880.

Nouă alte victime, mulţi locuitori evrei din cartierul Brooklyn, au căzut de asemenea victime ale îngrozitorului "joc". 

Atacuri similare au fost raportate, de asemenea, în Connecticut, New Jersey, Illinois, Missouri şi Washington . Poliţia continuă investigaţiile pentru a-i prinde pe atacatori. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Americanii au inventat un joc îngrozitor. Atacă oameni nevinovaţi în plină stradă!