Antena Meniu Search
x

Video Americanii, recunoscători că au trecut bine prin pandemie de Ziua Recunoştinţei

Americanii au sărbătorit ieri Ziua Recunoştinţei, cu parade în marile oraşe şi mese bogate alături de întreaga familie. Cei mai mulţi spun că sunt recunoscători că au trecut până acum cu bine prin pandemie. Catherine Zeta-Jones şi Cindy Crawford au împărtăşit şi cu fanii reţete şi urari.

de Redactia Observator

la 26.11.2021, 21:38

Vezi și

Catherine Zeta Jones: "O zi a Recunoştinţei fericită pentru toată lumea! La mulţi ani de Ziua Recunoştinţei!"

Catherine Zeta Jones s-a întors la timp de la fimările din ţara noastră pentru a fi petrece Ziua Recunoştinţei cu la fel de celebrul ei soţ, actorul Michael Douglas, şi cei doi copii pe care îi au împreună. 

Catherina Zeta-Jones: Vreau să vă arăt pregătirile mele pentru Ziua Recunoştinţei. Este doar începutul!   

A fost forfotă mare şi în bucătăria fostului supermodel Cindy Crawford, care a pregătit pentru familia sa curcan umplut, piure de cartofi şi plăcinte cu dovleac şi măr. 

Pe acelaşi subiect

Americanii au sărbătorit Ziua Recunoştinţei

După un an de pauză, americanii s-au putut bucura şi de celebrele parade. New York - ul a fost una dintre metropolele care s-au umplut din nou de culoare şi veselie, graţie paradei organizate de magazinul Macy, devenită celebră în toată lumea pentru carele alegorice şi baloanelor uriaşe inspirate de personaje din desenele animate care defilează an de an prin centrul Manhattan-ului.

De la parade, americanii au mers acasă, unde ziua care marchează sfârşitul toamnei, dar şi al recoltei, a fost sărbătorită în mod tradiţional şi cu o masă copioasă, alături de familie. Nici nu au aşteptat să le tihnească mâncarea, că milioane de oameni s-au aşezat la cozi în faţa marilor magazine. Azi este Black Friday, ziua marilor reduceri, şi toţi speră să cumpere la preţuri cât mai avantajoase cadourile de Crăciun. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Americanii, recunoscători că au trecut bine prin pandemie de Ziua Recunoştinţei