Antena Meniu Search
x

Americanii sărbătoresc Ziua Recunoștinței după doi ani de pandemie. Pregătiri impresionante pentru parada de la New York

După doi ani în care nu au mai putut fi alături de familiile lor din cauza pandemiei, încă de la începutul săptămânii milioane de persoane au umplut aeroporturile din Statele Unite ca să plece de Ziua Recunoştinţei. Parada anuală se va ţine în New York, unde care alegorice şi baloane imense vor putea fi admirate de toată lumea, dar va fi prezent şi prietenul tuturor copiilor: Moş Crăciun. Totodată, de un adevărat festin culinar vor avea parte şi mai multe animăluţe de la grădinile zoo, ca parte a unei tradiţii anuale.

de Redactia Observator

la 24.11.2022, 08:37

Vezi și

Ultimii doi ani, marcaţi de pandemie, le-a răpit americanilor şansa de a fi alături de cei dragi. Fără restricţii de călătorie acum, americanii şi-au început tradiţionala migraţie de Ziua Recunoştinţei.

"Ne aşteptăm ca peste 2,3 milioane de pasageri să ajungă pe aeroportul nostru în această vacanţă. De asemenea, numărul din acest an pare să îl depăşească cu mult pe cel de dinaintea pandemiei COVID din 2019."

Se aşteaptă ca peste 55 de milioane de oameni să călătorească cu ocazia vacanţei de Ziua Recunoştinţei, sărbătoare extrem de importantă pentru americani.

"Cu siguranţă înseamnă familie. Am planificat călătoria în ultima clipă. Dar abia aştept să o văd pe mama. A tot fost prin spitale..."

Pe acelaşi subiect

Parada de la New York se apropie de centenar

Parada specifică acestei sărbători se va ţine în New York, iar organizatorii se pregătesc intens pentru a oferi o experienţă memorabilă.

"Aceasta este cea de-a 96-a paradă a noastră şi suntem foarte încântaţi pentru că ne reîntoarcem în forţă! Avem şaisprezece baloane gigantice. Avem un set complet de baloane mici şi medii. Avem multe, multe care alegorice. Deci parada asta va fi demnă de Cartea Recordurilor."

Ziua Recunoştinţei este, de asemenea, celebră pentru abundenţa şi varietatea culinară, unde curcanul reprezintă felul principal de pe orice masă. Însă nu doar oamenii se bucură de un meniu special, ci şi mai mulţi lemuri de la o grădină zoologică. Este deja al nouălea an de când animăluţele au parte de un festin realizat de sărbătoare, ce conţine biscuiţi nutritivi aranjaţi în formă de pulpe de curcan, mini-plăcinte de cartofi dulci, merişoare, dar şi suc de struguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri externe » Americanii sărbătoresc Ziua Recunoștinței după doi ani de pandemie. Pregătiri impresionante pentru parada de la New York