Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Andrei, Narcis şi Ioan şi-au găsit sfârşitul într-un Renault Clio izbit de un copac, în Cheltenham, UK. Împreună cu ei a murit şi un tânăr bulgar

Trei tineri români de 18 şi 20 de ani şi prietenul lor de origine bulgar au murit tragic pe o şosea din UK, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac, pe A436 în Ullenwood, lângă Cheltenham. Victimele au fost găsite în interiorul unui Renault Clio negru.

de Redactia Observator

la 31.07.2024 , 17:08

Familiile celor patru prieteni care au murit într-un accident de mașină au adus un omagiu acestora.

Andrei Tudorov, 18 ani, Lyuben Gogov, 20 de ani, Narcis Titianu, 20 de ani, și Ioan Toma, 20 de ani, au fost găsiți morți la primele ore ale dimineții de duminică de către poliție pe A436 în Ullenwood, lângă Cheltenham. Maşina în care se aflau părăsise drumul și se izbise de un copac, relatează BBC.

Poliția din Gloucestershire a declarat că Lyuben, Narcis și Ioan locuiau împreună în Gloucester, iar Andrei îi vizita în vacanță.

Articolul continuă după reclamă

Familiile celor 4 tineri le-au adus un ultim omagiu

Pe acelaşi subiect

Andrei Tudorov (18)

Gloucestershire Police

Mama lui Andrei, Iolanda, i-a adus un omagiu fiului ei, care a vizitat Gloucestershire din România, descriindu-l drept „un copilul plin de vise”. „Urma să ia Bacalaureatul și să meargă la Câmpina și visa să devină polițist”, a spus ea. „Andrei a fost un suflet cald și iubitor, un frate bun, un înger care și-a luat zborul mult prea devreme, lăsând în urmă un ocean de tristețe, atât în familia sa, cât și printre prietenii săi.”

Narcis Titianu (20)

Gloucestershire Police

Narcis, cetățean român, „a lăsat o amprentă de neșters asupra tuturor celor care au avut privilegiul de a-l cunoaște”, a declarat familia sa. Cel mai mic dintre trei fraţi, el s-a mutat în Marea Britanie în urmă cu aproape patru ani, „mânat de dorința de a-și construi un viitor, o dovadă a curajului și ambiției sale”. Familia sa a adăugat că „avea un talent de a se conecta cu oamenii, câștigându-le respectul prin dedicația și intelectul său” și a spus că „își prețuia profund” rădăcinile din România, în special prin dragostea sa pentru natură. „În timpul său liber, Narcis își găsea bucuria în plăcerile simple ale vieții”, a declarat familia, precizând că îi plăcea să se joace jocuri pe calculator cu familia și prietenii. „Odihnește-te în pace, Narcis. Vei fi întotdeauna iubit, iar spiritul tău va fi mereu o lumină călăuzitoare pentru cei care te-au cunoscut”, au adăugat ei.

Ioan Toma (20)

Gloucestershire Police

Ioan Toma a fost descris de familia sa ca un „far de lumină în viața lor”. „Nu a fost doar un frate; a fost întruchiparea bucuriei și căldurii. Zâmbetul constant și râsul contagios al lui Ioan puteau lumina cea mai întunecată cameră, iar prezența sa aducea fericire tuturor celor care îl cunoșteau. Ioan a fost cel mai bun frate din întreaga lume. Avea un amestec unic de inteligență și compasiune care făcea din el un prieten drag și un confident”, au spus ei.

Ei au adăugat că „avea o inimă de aur” și că a avut „un impact profund asupra vieții celor din jurul său”. „Deși nu mai ești printre noi, spiritul tău trăiește în inimile noastre și îți vom purta mereu dragostea cu noi”, au spus ei.

Lyuben Gogov (20)

Gloucestershire Police

Părinții cetățeanului bulgar Lyuben Gogov, au declarat că fiul lor va „rămâne mereu în gândurile lor”.

„Pierderea unui fiu este una dintre cele mai grele pierderi prin care trebuie să treci în viață. Vei rămâne întotdeauna în gândurile noastre. Mulțumim pentru toate amintirile și bucuriile pe care ni le-ai dăruit. Fie ca zâmbetul tău veșnic să rămână mereu în inimile noastre. Odihnește-te în pace, fiule. Ne vei lipsi", au spus ei.

Oricine are informații despre accident sau are imagini surprinse de o cameră de bord a fost rugat să contacteze poliția.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Andrei, Narcis şi Ioan şi-au găsit sfârşitul într-un Renault Clio izbit de un copac, în Cheltenham, UK. Împreună cu ei a murit şi un tânăr bulgar