Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Angajata unui supermarket din Marea Britanie le-a cântat clienților care așteptau afară, la coadă - VIDEO

Angajata unui supermarket din Marea Britanie le-a cântat clienților care așteptau afară, la coadă, pentru a-și face cumpărăturile, ca să le îndulcească timpul petrecut în picioare, în fața magazinului.

de Ana Maria Ghiarasim

la 13.05.2020 , 12:12

Angajata unui supermarket din Marea Britanie le-a cântat clienților care așteptau afară, la coadă Angajata unui supermarket le-a cântat clienților care așteptau afară, la coadă - Facebook
  • Louise Crawford, în vârstă de 29 de ani, le-a cântat clienților care așteptau să intre în magazin.
  • Filmarea cu Louise cântând a devenit rapid virală pe Internet.

Louise Crawford, în vârstă de 29 de ani, din Berkshire, le-a cântat clienților din afara supermarketului melodia de succes a lui Dusty Springfield - Son of a Preacher Man, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Filmarea cu Louise cântând a devenit rapid virală pe Internet, scrie Daily Mail.

Louise Crawford, angajată surpermarket: Eram puțin emoționată să cânt în fața colegilor mei, dar după prima melodie am avut parte de o reacție grozavă. A fost uimitor, iar reacția din online e de necrezut”

Articolul continuă după reclamă

Louise spune că le-a cântat clienților și hitul lui Rod Stewart, "Maggie May", precum și "Flashdance What a Feeling", de Irene Cara.

Impresionați de vocea ei, mulți internauți spun acum că tânăra merită se semneze cu o casă de discuri.

”Are o voce incredibilă! M-aș duce până acolo doar să o ascult. Doar că..nu am voie!” comentează un internaut.

Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Angajata unui supermarket din Marea Britanie le-a cântat clienților care așteptau afară, la coadă - VIDEO