Antena Meniu Search
x

Anunţ BOMBĂ! Se apropie SFÂRŞITUL Europei! “Lucrurile scapă iremediabil de sub control.Va fi un război total!”

Președintele Frantei, Francois Hollande, a prezentat un scenariu sumbru pentru viitorul Europei în faţa Parlamentului European. Totodată, liderul de la Elysees se teme de riscul unui “război total”, în lipsa unei intervenţii în Siria, unde lucrurile riscă să scape iremediabil de sub control.

Președintele Franţei, Francois Hollande, a prezentat un scenariu sumbru pentru viitorul Europei în faţa Parlamentului European. Totodată, liderul de la Elysees se teme de riscul unui “război total”, în lipsa unei intervenţii în Siria, unde lucrurile riscă să scape iremediabil de sub control.

Francois Hollande a tras un semnal de alarmă în legătură cu un posibil “sfârșit al Europei” și o “revenire la frontierele naționale, “ dacă UE nu va da dovadă de unitate în fața crizelor”.

“Dezbaterea este nu între mai puțină Europă sau mai multă Europă, ci între afirmarea Europei sau sfârșitul Europei”, a afirmat președintele francez.

“Da, sfârșitul Europei”, a întărit Hollande, “ceea ce înseamnă revenirea la frontierele naționale, desființarea politicilor comunitare, abandonarea monedei euro”, a menţionat preşedintele francez.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Anunţ BOMBĂ! Se apropie SFÂRŞITUL Europei! “Lucrurile scapă iremediabil de sub control.Va fi un război total!”