Antena Meniu Search
x

Arată senzaţional, dar până nu demult, viaţa ei a fost un calvar. Problema majoră cu care s-a confruntat această femeie în trecut

O fostă anorexică, ce cântărea doar 25 de kilograme, a trecut printr-o transformare uluitoare. În doar 18 luni, a devenit o campioană în bodybuilding.

O fostă anorexică, ce cântărea doar 25 de kilograme, a trecut printr-o transformare uluitoare. În doar 18 luni, a devenit o campioană în bodybuilding.

Timp de şase ani, Nicola King, în vârstă de 24 de ani a dus o luptă grea cu anorexia.

După ce a început să ridice greutăţi, în doar 18 luni, silueta scheletică a fetei s-a transformat într-una extrem de tonifiată.

Ea a primit chiar titlul pentru cea mai bună transformare corporală, la un campionat de profil din Marea Britanie.

Pe acelaşi subiect

Însă, în urmă cu câţiva ani, situaţia Nicolei a fost cu totul alta. Tânăra a fost internată la Terapie Intensivă după ce organele vitale au început să îi cedeze.

Când avea numai 16 ani, fata a început să-şi numere fiecare calorie. Curând a picat în ghearele crunte ale anorexiei.

Timp şase săptămâni ea a refuzat să mănânce sau să bea măcar apă.

A supravieţuit miraculos după trei săptămâni de sedare, în care a fost hrănită artificial.

După ce a fost externată din spital, în iunie 2012, fata a început să facă sport, însă look-ul ei s-a schimbat miraculos abia după ce s-a apucat să ridice greutăţi, la sfârşitul anului 2015.

Acum, Nicole este o musculoasă de 52 de kilograme şi urmează o dietă echilibrată

Citeşte şi: Bărbatul perfect este posesor de pisică. Burlacii care îşi pun la profil poză cu simpaticele feline au un succes nebun la femei​

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Arată senzaţional, dar până nu demult, viaţa ei a fost un calvar. Problema majoră cu care s-a confruntat această femeie în trecut