Antena Meniu Search
x

Aşa arată şi trăiesc copiii bogătaşilor din Rusia

Lux în exces, colecţii de arme reale, palate şi serate stilate. Cam aşa îşi duc viaţa copiii bogătaşilor din Rusia. Totuşi, nici unul dintre ei nu schiţează un zâmbet.

 Fotografa germană Anna Skladmann a petrecut ani de zile făcând fotografii mini-bogaţilor din Rusia, în propriile lor locuinţe, şi a spus povestea lor într-un interviu pentru Spiegel.

Pozele făcute de ea au fost publicate într-un albumintitulat "Micuţii adulţi". Anna Skladmann a fost lăsată să îi fotografieze pe micuţii bogătaşi, în reşedinţele în care aceştia locuiesc, cu o condiţia să nu facă public numele de familie al copiilor.

Proiectul a început pe când Anna Skladmann era studentă şi a cunoscut-o pe Nastia, o fetiţă de opt ani, care a devenit un fel de muză şi deschizătoare de uşi. Ea o suna iar fotografa îi făcea fotografii, uneori în ceainăria părinţilor, alteori în baia marocană.

De aici, fotografa a cunoscut şi pritenii Nastiei şi aşa a început proiectul. Părinţii copiilor sunt întreprinzători de succes din domeniul restaurantelor, dar şi actori şi membri ai intelectualităţii Moscovei. Este prima generaţie care s-a născut în prosperitatea noii Rusii.

Roman îşi face tatuaje şi este îndrăgostit de o stilistă de 26 de ani. El spune că fetiţele de vârsta lui sunt nişte "smiorcăite".

Jacob se distrează împuşcând balerinele de pe ecran cu o mitralieră din al Doilea Război Mondial. Lângă el are o colecţie de arme adevărate.

Vadim, în 2009, pe terasa casei din Moscova. A pozat pentru fix 10 cadre, după care a intrat în camera de zi şi s-a aşezat în faţa televizorului cu o ceaşcă de ceai în mână.

sursă: spiegel.de

financiarul.ro

annaskladmann.com/

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Aşa arată şi trăiesc copiii bogătaşilor din Rusia