Antena Meniu Search
x

Asasinul de pe site-urile de socializare, condamnat la moarte

Japonezul Takahiro Shiraishi, cunoscut drept "Twitter Killer" sau asasinul de pe site-urile de socializare, a fost condamnat la moarte, după ce a recunoscut că a ucis opt femei şi un bărbat.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 15.12.2020, 17:20

Asasinul de pe site-urile de socializare a comis crimele în 2017
Japonezul Takahiro Shiraishi, asasinul de pe site-urile de socializare, a ucis nouă persoane, opt femei şi un bărbat - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Asasinul de pe site-urile de socializare a ucis nouă persoane.
  • Crimele au fost comise la domiciliul asasinului de pe site-urile de socializare.

Shiraishi a comis crimele în perioada augut-octombrie 2017 la reşedinţa sa din Zama, localitate situată în apropiere de Tokyo, capitala Japoniei.

Conform Daily Star, victimele lui Shiraishi aveau între 15 şi 26 de ani şi au fost abordate prin intermediul unor site-uri de socializare, în special Twitter.

Cele opt femei ucise de Shiraishi i-au spus bărbatului că îşi doresc să se sinucidă, iar acesta le-a invitat la el acasă pentru a finaliza procesul.

În fiecare dintre cele opt cazuri Shiraishi şi-a batjocorit victima, iar apoi a ucis-o cu sânge rece.

Bărbatul ucis de japonez era iubitul uneia dintre femei, iar Shiraishi l-a ucis pentru ca acesta să nu-l dea în vileag la poliţie.

Asasinul de pe site-urile de socializare nu contestă condamnarea la moarte

După ce îşi omora victimele, Shiraishi le tranşa pe bucăţi. De altfel, poliţiştii au descoperit în casa bărbatului numeroase lăzi frigorifice pline cu părţi din victime.

Deşi apărătorii săi au mizat iniţial pe ideea că Shiraishi doar şi-a ajutat victimele să se sinucidă, bărbatul a recunoscut, în cele din urmă, că şi-a ucis victimele cu sânge rece, fără consimţământul acestora.

De asemenea, Shiraishi a precizat că nu contestă condamnarea la moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Asasinul de pe site-urile de socializare, condamnat la moarte