Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Posibil atac terorist la Londra: Un militar a fost ucis, iar atacatorii, raniti

Un militar britanic a fost ucis, iar atacatorii au fost impuscati de autoritati, intr-un atac care a avut loc in sud-estul Londrei, langa o cazarma relateaza Sky News. Militarul ar fi fost decapitat cu o sabie, iar cei doi au filmat crima.

de Redactia Observator

la 22.05.2013 , 22:44

UPDATE 22:42 In urma unei intalniri de urgenta condusa de ministrul de Interne britanic s-a decis intarirea masurilor de securitate la toate cazarmile din Londra. Exista ingrijorari ca ar mai putea avea loc incidente similare, relateaza CNN.

Premierul David Cameron a descris incidentul ca fiind unul socant si a declarat ca are informatii ca ar putea fi vorba despre un atac terorist. Mai multi ofiteri de politie au declarat ca atacul este unul islamist, declansat din ratiuni politice.

In zona londoneza Woolwich au fost vazute mai multe arme aruncate pe strada si pete de sange. Martorii spun ca cei doi barbati au lovit victima cu masina, intentionat, iar apoi au luat mai multe arme albe si au declansat atacul. De asemenea, ambii atacatori sunt barbati de culoare.

Vezi și

La final, au strigat „Allahu akbar” si le-au cerut trecatorilor sa ii fotografieze.

Oamenii legii sositi la fata locului au deschis focul si i-au ranit pe atacatori. Acestia au fost trasportati la spitale diferite.

Foto: CNN

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Ştiri externe » Posibil atac terorist la Londra: Un militar a fost ucis, iar atacatorii, raniti