Antena Meniu Search
x

ATAC virulent la adresa lui Donald Trump: "Vei merge DIRECT ÎN IAD. Nu vei sta deloc la coadă"

Vedetele de la Hollywood s-au lansat în critici virulente la adresa lui Trump, după mesajele postate de președintele SUA la adresa celor din Puerto Rico.

Donald Trump - FOTO: Hepta

Mai multe vedete de la Hollywood au lansat critici virulente la adresa lui Donald Trump, după ce acesta a publicat numeroase mesaje pe Twitter prin care îi critică pe oamenii din Puerto Rico, insulă devastată de uraganul Maria.

Cel mai virulent atac a venit din partea compozitorului Lin-Manuel Miranda, care a scris, într-un  mesaj pe Twitter, că Trump va ajunge direct în Iad.

"Vei merge direct în Iad Donald Trump. Nu vei sta deloc la coadă. Cineva te va întâmpina: "Pe aici, domnule. Drumul este liber", este mesajul scris de Miranda.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Miranda se alătură astfel criticilor formulate de alte vedete precum Lady Gaga, Kim Kardashian, Ellen DeGeneres, Jennifer Lopez și starul din Star Trek, George Takei.

Donald Trump a postat, sâmbătă, mai multe mesaje pe Twitter în care a criticat autorităţile din Puerto Rico pentru reacţia lor în urma Uraganului Maria, afirmând că autorităţile locale au dat dovadă de ”slabe abilităţi de lideri”.

Preşedintele american a criticat-o pe primarul oraşului San Juan, Carmen Yulín Cruz, afirmând că Partidul Democrat i-a cerut să îl atace pe preşedinte. Trump a scris că primarul din San Juan, alături de alţi oficiali din Puerto Rico, a dat dovadă de slabe abilităţi de lider, nefiind în stare să-şi determine oamenii să ofere ajutor.

”Ei vor ca totul să fie făcut pentru ei, atunci când ar trebui să existe un efort al comunităţii”, a scris preşedintele SUA pe Twitter.

Donald Trump a felicitat eforturile Guvernului Federal după ce Uraganul Maria a lovit Puerto Rico, afirmând că autorităţile de la Washington au făcut o treabă excelentă în Puerto Rico.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » ATAC virulent la adresa lui Donald Trump: "Vei merge DIRECT ÎN IAD. Nu vei sta deloc la coadă"