Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini dramatice, în urma atacului sângeros din Cincinnati. Trei oameni şi-au pierdut viaţa

Poliţia din oraşul american Cincinnati a dat publicităţii imagini dramatice ale atacului armat de acum două zile, din centrul oraşului. Trei oameni au fost ucişi de un individ care a fost, apoi, împuşcat mortal de poliţişti.

de Redactia Observator

la 08.09.2018 , 11:03

Poliţia din oraşul american Cincinnati a dat publicităţii imagini dramatice ale atacului armat de acum două zile, din centrul oraşului. Trei oameni au fost ucişi de un individ care a fost, apoi, împuşcat mortal de poliţişti. Anchetatorii au dezvăluit că numărul victimelor putea fi mult mai mare, dar, după primele focuri, pistolul agresorului s-a blocat. 

Camerele video purtate de poliţişti au înregistrat momentele în care aceştia au deschis focul asupra agresorului, aflat în holul unei clădiri de birouri. Individul a fost împuşcat mortal, dar făcuse, deja, trei victime. Alte două persoane au fost rănite. 

Alte imagini, înregistrate de camerele de supraveghere, îl arată chiar pe criminal trăgând cu sânge rece. Când au examinat arma ucigaşă, experţii poliţiei au descoperit că, la un moment dat, se blocase. Cel mai probabil, asta a prevenit un masacru de proporţii şi mai mari.

Vezi și

Cu sute de gloanţe la el, dacă ar fi ajuns în ascensor, dacă ar fi urcat la etaj, dacă ar fi venit mai devreme sau ar fi avut mai mult timp, mult, mult mai mulţi oameni ar fi fost ucişi.

Atacatorul, în vârstă de 29 de ani, locuia la Cincinnati din 2015 şi avea cazier judiciar pentru delicte mărunte. Anchetatorii nu au găsit nicio legătură între el şi firmele care-şi aveau sediul în clădire sau cu salariaţii acestora.

Motivul atacului ar putea rămâne un mister pentru totdeauna.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Imagini dramatice, în urma atacului sângeros din Cincinnati. Trei oameni şi-au pierdut viaţa