Antena Meniu Search
x

Au fost prinşi asasinii lui Nicu, bătut crunt și jefuit pe o stradă din Italia. Românul s-a stins după 40 de zile de chin şi agonie

Doi cetăţeni albanezi au fost arestaţi de poliţia din Bologna, fiind acuzaţi că l-au ucis pe Nicu Chirilă, un muncitor român de 55 ani, rezident în Italia de 15 ani.

Nicu Chirilă, muncitorul român de 55 de ani bătut crunt în plină stradă la Bologna, în Italia, a murit după 40 de zile de agonie
Au fost prinşi asasinii lui Nicu, bătut crunt și jefuit pe o stradă din Italia. Românul s-a stins după 40 de zile de chin şi agonie - ilrestodelcarlino.it

Doi cetăţeni albanezi au fost arestaţi de poliţia din Bologna, fiind acuzaţi că l-au ucis pe Nicu Chirilă, un muncitor român de 55 ani, rezident în Italia de 15 ani.

Presa din Peninsulă scrie că cei doi albanezi au ajuns în custodia poliţiei după ce anchetatorii au reconstituit filmul atacului ce a avut loc la începutul lunii octombrie. 

Reamintim că românul Nicu Chirilă a murit după 40 de zile de agonie, la Spitalul Maggiore, în dimineața zilei de joi, 15 noiembrie.

În seara zilei de 6 octombrie a mers să-şi cumpere încălţăminte la magazinul Navile. După ce şi-a luat ce avea nevoie, Nicu a plecat spre stația de autobuz, ca să se întoarcă acasă.

Pe acelaşi subiect

A fost atacat din spate de persoane necunoscute. Din spusele românului, cineva l-a lovit în zona capului. Prăbuşit pe caldarâm, Nicu a continuat să fie lovit sălbatic cu picioarele.

Pancreasul românului a cedat din cauza loviturilor primite

Tâlharii au fugit, în timp ce Nicu a rămas jos pentru câteva minute. Apoi, cu greu, s-a ridicat şi a mers la autobuz. A ajuns acasă, unde locuia de mai mulți ani împreună cu fratele și cumnata sa. Bărbatul le-a spus că se simte rău, iar în momentul în care a a început să-i curgă sânge dintr-o ureche, cumnata acestuia a chemat ambulanța.

A fost dus la spitalul Maggiore din Bologna. Avea două coaste rupte și o traumă, care părea să-i nu-i pună în pericol viața. Starea lui Nicu s-a agravat  în 11 octombrie, când românul a intrat în comă. Pancreasul său a cedat din cauza loviturilor primite.

A fost operat de mai multe ori, medicii făcând tot ce le-a stat în putere ca să îi salveze viaţa. Din nefericire, însă, ieri dimineaţă Nicu Chirilă s-a stins.

Nicu era venit în Italia de 15 ani. Locuia în zona Mazzini şi de 12 ani lucra ca muncitor mecanic pentru o societate din Ponte Ronca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Au fost prinşi asasinii lui Nicu, bătut crunt și jefuit pe o stradă din Italia. Românul s-a stins după 40 de zile de chin şi agonie