Antena Meniu Search
x

Nicu s-a stins pe patul de spital, după 40 de zile de chin şi agonie. A fost lovit sălbatic și jefuit pe o stradă din Italia

Nicu Chirilă, muncitorul român de 55 de ani bătut crunt în plină stradă la Bologna, în Italia, a murit după 40 de zile de agonie. Bărbatul s-a stins la Spitalul Maggiore, în dimineața zilei de joi, 15 noiembrie.

Un muncitor român în vârstă de 55 de ani s-a stins pe patul spitalului după 40 de zile de chinuri
Nicu Chirilă s-a stins după 40 de zile de chin şi agonie. A fost lovit sălbatic și jefuit pe o stradă din Italia - ilrestodelcarlino.it

Nicu Chirilă, muncitorul român de 55 de ani bătut crunt în plină stradă la Bologna, în Italia, a murit după 40 de zile de agonie. Bărbatul s-a stins la Spitalul Maggiore, în dimineața zilei de joi, 15 noiembrie.

Nicu era venit în Italia de 15 ani. Locuia în zona Mazzini şi de 12 ani lucra ca muncitor mecanic pentru o societate din Ponte Ronca.

În seara zilei de 6 octombrie a mers să-şi cumpere încălţăminte la magazinul Navile. După ce şi-a luat ce avea nevoie, Nicu a plecat spre stația de autobuz, ca să se întoarcă acasă.

A fost atacat din spate de persoane necunoscute. Din spusele românului, cineva l-a lovit în zona capului. Prăbuşit pe caldarâm, Nicu a continuat să fie lovit sălbatic cu picioarele.

Agresorii i-au furat telefonul mobil, dar, în mod ciudat, i-au lăsat portofelul cu 260 de euro care se afla într-un buzunar al sacoului.

Tâlharii au fugit, în timp ce Nicu a rămas jos pentru câteva minute. Apoi, cu greu, s-a ridicat şi a mers la autobuz. A ajuns acasă, unde locuia de mai mulți ani împreună cu fratele și cumnata sa. Bărbatul le-a spus că se simte rău, iar în momentul în care a a început să-i curgă sânge dintr-o ureche, cumnata acestuia a chemat ambulanța.

A fost dus la spitalul Maggiore din Bologna. Avea două coaste rupte și o traumă, care părea să-i nu-i pună în pericol viața. Starea lui Nicu s-a agravat  în 11 octombrie, când românul a intrat în comă. Pancreasul său a cedat din cauza loviturilor primite.

A fost operat de mai multe ori, medicii făcând tot ce le-a stat în putere ca să îi salveze viaţa. Din nefericire, însă, ieri dimineaţă Nicu Chirilă s-a stins.

Poliţia cercetează cazul şi sunt în căutarea agresorilor, care, la această oră umblă liberi pe străzi, potrivit ilrestodelcarlino.it.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Nicu s-a stins pe patul de spital, după 40 de zile de chin şi agonie. A fost lovit sălbatic și jefuit pe o stradă din Italia