Antena Meniu Search
x

Video Autobiografia prinţului Harry, cea mai rapid vândută carte de non-ficțiune din toate timpurile. A intrat în Guiness World Records

Autobiografia prinţului Harry, "Spare", a devenit cea mai rapid vândută carte de non-ficţiune din toate timpurile, intrând în Cartea Recordurilor Guinness. Volumul s-a vândut în 1.430.000 de exemplare în prima zi în Statele Unite, Canada şi Marea Britanie, iar în România, se pregăteşte deja al doilea tiraj de exemplare, potrivit News.

de Redactia Observator

la 16.01.2023, 14:52

Spare Cartea Recordurilor
Cartea de memorii a prinţului Harry intră în Cartea Recordurilor Guinness - Profimedia

La doar o zi după lansare, Nemira a epuizat întregul tiraj de 15.000 exemplare, stabilind un record pentru orice carte de non-ficţiune publicată vreodată de editură. Pentru a onora cererea fără precedent, se află în pregătire al doilea tiraj de 25.000 de exemplare, disponibile pentru precomandă online şi în librării începând cu vineri, 20 ianuarie.

În Marea Britanie, SUA şi Canada, cartea a ajuns la 1,43 milioane de exemplare vândute în prima zi. Volumul autobiografic a fost lansat în SUA cu un tiraj de 2,5 milioane de exemplare, iar un al doilea tiraj a fost programat pentru a răspunde cererii uriaşe.

De unde se poate cumpăra cartea

"Spare", autobiografia prinţului Harry, duce de Sussex, a fost publicată internaţional pe 10 ianuarie 2023 în 16 limbi. Înainte de lansare, cartea a înregistrat 2.000 de precomenzi, iar în ziua lansării s-au vândut peste 3.000 de exemplare în librării şi online, atât în format fizic, cât şi în format digital. Cititorii din România pot plasa precomenzi pe nemira.ro şi în librăriile partenere, iar cartea este disponibilă în continuare pe audiotribe.ro în format audiobook (în lectura actorului Alexandru Unguru ) şi ebook.

"Spare" îi poartă pe cititori înapoi în timp, amintindu-le una dintre cele mai impresionante imagini din secolul trecut: doi băieţi, doi prinţi care merg în urma sicriului mamei lor, în timp ce întreaga lume îi urmăreşte cuprinsă de tristeţe – şi de teamă. După ce Diana, prinţesa de Wales, a fost condusă pe ultimul drum, miliarde de oameni s-au întrebat ce era în mintea şi în sufletul lor – şi cum avea să fie viaţa lor mai departe. Această carte spune povestea a ceea ce a urmat pentru Harry.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Autobiografia prinţului Harry, cea mai rapid vândută carte de non-ficțiune din toate timpurile. A intrat în Guiness World Records