Antena Meniu Search
x

Băiat născut cu un sindrom rar, în Rusia, propus pentru adopţie după ce mama lui l-a abandonat

Alexander K., cunoscut drept Saşa, s-a născut în Tomsk, Rusia, în aprilie, iar acum este propus pentru adopţie, după ce mama lui l-a abandonat la naştere pentru că nu are ochi.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 14.10.2019, 16:18

Alexander K., cunoscut drept Saşa, s-a născut în Tomsk, Rusia, în aprilie, iar acum este propus pentru adopţie, după ce mama lui l-a abandonat la naştere pentru că nu are ochi.

Saşa s-a născut cu un sindrom rar, fără ochi, dar este considerat şi o excepţie pentru că, în mod normal, cei care se nasc cu sindromul respectiv au şi alte probleme mari de sănătate, lucru  care nu se respectă în cazul său.

Băiatul s-a născut fără ochi, iar mama lui l-a abandonat în maternitate

Conform Metro Online, aflând de condiţia micuţului, mama lui a decis să-l abandoneze în maternitate pe motiv că nu are posibilitatea financiară de a avea grijă de el.

Luat în atenţie de o asistentă medicală, Saşa aşteaptă să fie adoptat, iar autorităţile locale speră să fie luat de o familie de ruşi.

Doar în cazul în care nicio familie de ruşi nu se implică, Saşa ar putea fi propus pentru adopţie internaţională.

Asistenta care îl îngrijeşte are numai cuvinte de laudă la adresa micuţului spunând despre acesta că: "Nu este cu nimic diferit faţă de ceilalţi bebeluşi. Îi place să se joace şi să zâmbească, mai ales când aude o voce cunoscută şi când intră în contact cu apa. Este un bebeluş foarte voios".

Despre tatăl băiatului nu se cunosc detalii, iar în certificatul de naştere nu a fost trecut niciun nume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Băiat născut cu un sindrom rar, în Rusia, propus pentru adopţie după ce mama lui l-a abandonat