Antena Meniu Search
x

Un băieţel de 7 ani a murit electrocutat în timp ce încerca să îşi recupereze mingea pierdută

Un copil de doar 7 ani şi-a pierdut viaţa în mod brutal, prin electrocutare, în faţa unui bar. Băiatul voia să îşi recupereze mingea de fotbal pierdută. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.04.2019, 18:54

Poliţia continuă investigaţiile
Băiatul a murit la o oră după ce a fost dus la spital - Just Giving/ Mirror

Un copil de doar 7 ani şi-a pierdut viaţa în mod brutal, prin electrocutare, în faţa unui bar. Băiatul voia să îşi recupereze mingea de fotbal pierdută. 

Harvey Tyrrell, în vârstă de șapte ani, a fost ucis în timp ce juca lângă barul King Harold din Romford, estul Londrei. 

Îşi pierduse mingea de fotbal, iar când a vrut să ajungă la ea, s-a urcat pe un zid şi s-a electrocutat. 

Poliţia şi salvarea au fost chemate de urgenţă la faţa locului, dar copilul era în stare de inconştienţă. A fost transportat la un spital din estul Londrei. O oră mai târziu el a fost declarat mort. 

Martorii au povestit că Harvey s-a urcat pe un perete pentru a recupera o minge, dar a căzut pe spate, s-a electrocutat, apoi a căzut secerat. 

Deşi incidentul a avut loc în septembrie, anul trecut, două noi persoane au fost supuse interogării recent, în cazul morţii cumplite a băieţelului de 7 ani. 

În urma anchetei, s-a stabilit faptul că cel mic a murit în urma unei electrocutări, însă poliţia continuă investigările, considerându-se totuşi o moarte misterioasă. 

Harvey a fost descris ca un băiat "frumos, fericit și sănătos" care a iubit fotbalul. 

În numele său a fost creată o pagină pentru strângeri de fonduri, care să ajute familia cu înmormântarea sa. 

"Din păcate, pe 11 septembrie, Harvey a avut un accident tragic și a decedat cu tristețe, lăsându-şi mama, tatăl și familia complet sfâșiaţi de durere. Paramedicii au încercat să-l resusciteze pe Harvey mai mult de o oră, dar el a fost luat de îngeri” a fost mesajul transmis pe pagina de donaţii, conform Mirror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un băieţel de 7 ani a murit electrocutat în timp ce încerca să îşi recupereze mingea pierdută