Antena Meniu Search
x

O bandă de motociclişti tatuaţi salvează animale de proprietarii violenţi (Video)

Unii ar spune că îngerii nu arată prea bine, uitându-se la o astfel de bandă de motociclişti, tatuaţi, cu un aspect uşor înfricoşător. Cu toate acestea, ei au salvat nenumărate animale şi chair au înfiinţat o organizaţie pentru protecţia necuvântătoarelor.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.05.2019, 12:53

Organizaţia salvează animale din mâinile proprietarilor abuzivi
Motocicliştii fac tot posibilul să salveze cât mai multe animale - Facebook/ Des Calderon/ Batso Maccharoli

Unii ar spune că îngerii nu arată prea bine, uitându-se la o astfel de bandă de motociclişti, tatuaţi, cu un aspect uşor înfricoşător. Cu toate acestea, ei au salvat nenumărate animale şi chair au înfiinţat o organizaţie pentru protecţia necuvântătoarelor.

“Rescue Ink” aşa cum îşi spun, au scopul de a salva cât mai multe animale posibil. Investighează cazurile de abuz, confiscă patrupede din ghearele proprietarilor violenţi şi le ajută să găsească familii noi, iubitoare.

Rescue Ink este o organizație non-profit americană care luptă pentru drepturile animalelor. Toți voluntarii, membrii echipei sunt bicicliști, culturişti, foşti militari, detectivi de poliție și chiar și avocați.

"Unii oameni preferă să se gândească la noi ca la nişte super-eroi. Adevărul este că suntem mari iubitori de animale. De-a lungul anilor şi prin multe obstacole, greutăţi şi provocări, am rămas puternici şi dedicaţi misiunii noastre” au spus membrii echipei.

Au încheiat acorduri cu adăposturi de animale şi cu organizaţii publice şi au colaborat cu autorităţile pentru a reduce ş ichiar opri abuzul de animale. Oameni obişnuiţi şi chair artişti celebri s-au alăturat cauzei lor.

Motociclişti salvatori de animale

Până acum, aceşti oameni extraordinari au reuşit să ofere o viaţă mai bună pentru o mulţime de animale, cum ar fi câini, pisici, cai, porci şi chiar peşti.

Echipa investighează numai cazurile de abuz de animale. Dacă lucrurile merg în direcție diferită, cheamă poliția. "Suntem specializați în eliminearea proprietarului abuziv faţă de patruped. Mergem la o casă, dacă este foarte frig afară şi câinii sutn să zicem lăsaţi afară, mergem şi le construim o cuşcă” a spus domnul Missari, membru al echipei.

Organizaţia este lăudată de oameni din întreaga ţară şi nu numai. Au reuşit să transporte un pisoi timp de 10 zile oriunde mergeau, pentru că felina trebuia hrănită la fiecare două ore.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit Majestic Animals, când aceşti eroi nu salvează animale, îi învaţă pe copii să fie buni, blânzi şi iubitori cu necuvântătoarele. Încearcă să le inducă tuturor învăţămintea conform căreia, comprotamentul agresiv faţă de cei ce nu le-au greşit cu nimic este complet inuman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O bandă de motociclişti tatuaţi salvează animale de proprietarii violenţi (Video)