Antena Meniu Search
x

Bărbat acuzat că și-a lăsat câinele să moară de cald în mașină, în Australia

Un bărbat a fost acuzat că şi-a lăsat câinele să moară de cald în maşină. Se pare că animalul a rămas în vehicul pentru ore bune, deşi termometrele arătau nu mai puţin de 30 de grade. Incidentul a avut loc în Sydney, Australia.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 08.12.2020, 16:17

Stăpânul său este acuzat de cruzime împotriva animalelor
Un câine din rasa Rottweiler s-a stins din viaţă, după ce stăpânul său l-a lăsat ore bune în maşină - Imagine ilustrativă via Profimedia Images
  • Un bărbat din Australia este acuzat că şi-a lăsat câinele să moară de cald în autoturism
  • În ziua respectivă, termometrele arătau în jur de 30 de grade

Momente de chin pentru un câine din rasa Rottweiler. Animalul s-a stins din viaţă, după ce stâpânul său l-a lăsat în maşină pentru mai multe ore, în ciuda faptului că în ziua respectivă era o căldură toropitoare. Termometrele arătau 30 de grade. 

Incidentul a avut loc în Sydney, Australia. Potrivit autorităţilor locale, se pare că stăpânul câinelui ar fi plecat din maşină, fără să ia şi animalul după el, potrivit dailymail.co.uk

Un om care a trecut pe lângă autoturism a văzut câinele şi a chemat de urgenţă poliţia. Se pare că şoferul ar fi lăsat maşina pornită, la fel şi climatizarea. 

Animalul în vârstă de cinci ani a fost transportat la o clinică veterinară, însă doctorii nu au mai putut să îl salveze. 

Ce spun autorităţile

Bărbatul a fost acuzat de cruzime împotriva animalelor. Omul se va prezenta în faţa instanţei pentru a da explicaţii. O anchetă a fost deschisă în acest caz. 

Poliția le-a amintit șoferilor că trebuie să fie extrem de atenţi atunci când lasă animalele nesupravegheate în maşină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Bărbat acuzat că și-a lăsat câinele să moară de cald în mașină, în Australia