Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat din Kentucky, arestat pentru că a aruncat cu o bucată de şuncă într-o femeie, de Crăciun

Un bărbat, în vârstă de 31 de ani din Kentucky a fost arestat chiar înainte de Crăciun, sub acuzaţia de atac de gradul patru şi evadare de gradul doi, după ce a încercat să fugă de ofiţerii de poliţie.

de Redactia Observator

la 26.12.2018 , 08:10

Bărbat arestat pentru că a aruncat cu şuncă într-o femeie
Bărbatul a fost acuzat de atac de gradul patru - Facebook/ Laurel County Sheriff's Office

Un bărbat, în vârstă de 31 de ani din Kentucky a fost arestat chiar înainte de Crăciun, sub acuzaţia de atac de gradul patru şi evadare de gradul doi, după ce a încercat să fugă de ofiţerii de poliţie. Tânărul a fost acuzat pentru că a aruncat mai multe lucruri într-o femeie, inclusiv o bucată de şuncă.

Scandalul a pornit de la o înţelegere între cei doi referitoare chiar la masa de Crăciun. Aceştia nu au ajuns la un acord comun referitor la ce zi ar fi mai potrivită pentru a lua cina de sărbători în familie.

David Branon a fost arestat chiar înainte de Crăciun, după ce a încercat să fugă de ofiţerii de poliţie, chemaţi la domiciliu, în urma unei raportări.

Articolul continuă după reclamă

Oficiul Şerifului din judeţul Laurel a declarat într-o postare pe Facebook că Brannon a aruncat cu mai multe obiecte în femeie, inclusiv cu bucata de şuncă pe care urmau să o pună pe masa de Crăciun. Şi totul, din cauza unui argument referitor la ziua în care să organizeze cina în familie.

Ofiţerii care au ajuns la faţa locului au găsit mai multe obiecte aruncate pe jos, semn că cearta a fost destul de mare.

Brannon a fost reţinut la Centrul de corecţie din judeţul Laurel, sub acuzaţia de atac de gradul patru şi evadare de gradul doi din cadrul poliţiei.

Bărbatul a petrecut în spatele gratiilor atât Ajunul, cât şi ziua de Crăciun, iar taxa sa pentru eliberare se ridică la 1.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Stiri externe » Bărbat din Kentucky, arestat pentru că a aruncat cu o bucată de şuncă într-o femeie, de Crăciun