Antena Meniu Search
x

Bărbat arestat, după ce a uitat să-şi şteargă numele şi adresa de pe valiza în care ascunsese un cadavru, în SUA

Un bărbat din SUA a fost arestat, după ce poliţiştii au descoperit un cadavru în interiorul unei valize. Se pare că omul uitase să îşi steargă numele şi adresa de pe aceasta. Valiza fusese găsită de către mai mulţi muncitori care curăţau zăpada de pe stradă. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 22.01.2021, 19:24

Incidentul a avut loc oraşul Denver, din SUA
Un bărbat din SUA a fost arestat, după ce poliţiştii au descoperit un cadavru în interiorul unei valize pe care se afla o etichetă cu numele şi adresa lui - Profimedia Images
  • Un bărbat a fost prins de poliţişti, după ce a ascuns un cadavru într-o valiză, dar a uitat să îşi şteargă numele şi adresa de pe ea
  • Incidentul a avut loc oraşul Denver, din SUA

Un bărbat a fost arestat, după ce au fost găsite rămășițe umane într-o valiză pe care s-ar fi aflat scrise numele și adresa lui.

Benjamin Satterthwaite a fost prins de către oamenii legii, după ce au găsit respectiva valiză. Circumstanţele morții persoanei găsite înăuntru rămân necunoscute, potrivit autorităţilor locale.

Muncitorii care curățău zăpada de pe un trotuar din Denver, SUA, au chemat poliția după ce au găsit două valize. Şocaţi, aceştia au remarcat faptul că dintr-una ieşea chiar o parte a corpului omului decedat. Incidentul a avut loc la finalul lunii decembrie. 

Se pare că ambele valize erau pline de rămășițe umane dezmembrate, despre care analiza ADN avea să dezvăluie ulterior că sunt ale unui tânăr în vârstă de 33 de ani, tot din acelaşi oraş ca şi Satterthwaite.

Anchetatorii care încercau să stabilească modul în care a murit omul au observat un autocolant de ridicare a bagajelor, pusă de către cei de la aeroport, pe una dintre valize, pe care scria numele ''Satterthwaite''.

La începutul lunii ianuarie, în timp ce ancheta era încă în desfășurare, poliția a fost chemată la un apartament din apropiere, unde Benjamin Satterthwaite a fost găsit inconștient. Potrivit raportelor locale, acesta făcuse supradoză, după ce ingerase mai multe droguri. 

Tot atunci, un alt bărbat a fost găsit decedat pe canapeaua de lângă Satterthwaite. La rândul său, şi el suferise tot o supradoză. 

O a treia valiză a fost găsită în casa bărbatului 

Poliția a obținut un mandat de percheziție pentru casa lui Satterthwaite. Nu mare le-a fost mirarea când au găsit o valiză asemănătoare celei îngropate în zăpadă. Mai mult, oamenii legii au dat şi peste un fierăstrău acoperit de sânge.

Analiza criminalistică efectuată asupra apartamentului a relevat cantități semnificative de reziduuri de sânge atât pe canapea, cât și în baie, potrivit dailystar.co.uk.

Imaginile de pe camerele de supraveghere dintr-un magazin din apropiere au arătat că Satterthwaite, în vârstă de 28 de ani, cumpărase fierăstrăul cu două zile înainte de găsirea cadavrului victimei.

Poliția locală l-a arestat pe bărbat, după ce i s-a finalizat tratamentul medical primit în urma supradozei. Până în prezent nu este clar cum a fost ucis tânărul, dar oamenii legii cred că victima și suspectul se cunoșteau.

Satterthwaite a fost acuzat de crimă de gradul I. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Bărbat arestat, după ce a uitat să-şi şteargă numele şi adresa de pe valiza în care ascunsese un cadavru, în SUA