Antena Meniu Search
x

Un bărbat trans din Statele Unite a născut un bebeluș perfect sănătos: "A fost emoționant, am început să plâng"

Povestea unui bărbat trans din Texas, Statele Unite, care a rămas însărcinat și a născut un bebeluș sănătos va apărea în seria documentară Extreme Love, pe canalul We TV.

Povestea unui bărbat trans din Texas, Statele Unite, care a rămas însărcinat și a născut un bebeluș sănătos va apărea în seria documentară Extreme Love, pe canalul We TV.

Wyley Simpson și iubitul lui, Stephan Gaeth, 27 ani, au devenit fără să vrea părinți, iar situația lor nu a fost deloc simplă, mai ales în statul american Texas, cunoscut ca fiind conservator. 

"Sunt probabil singurul trans însărcinat din Texas. Cum voi fi tratat în spital?", se întreaba retoric Wyley, cu doar câteva săptămâni înainte de a naște.

La medicul ginecolog

Cei doi au trecut prin toate etapele unui cuplu clasic, deși situația lor părea la prima vedere cu totul specială. 

"Mă tem de durere. Nu am de gând să mint", mărturisea Wyley. "Ok, nu vezi asta zilnic, un bărbat care naște, dar suntem oameni și vrea ca lumea să ne spună pronumele corect și să ne respecte", preciza el. 

Surpriză totală

Potrivit Daily Mail, sarcina a venit ca o surpriză, explică cei doi, mai ales că Wyley, care se identifică drept bărbat trans, era în plin proces de tranziție de la bărbat la femeie.

"M-am simțit mereu inconfortabil cu trupul meu de femeie. Mi-am simțit diferit, de parcă aș fi fost prins în ceva ce nu eram eu", a povestit Wyley Simpson.

Cei doi bărbați au devenit părinți

"Când am ajuns la pubertate s-a schimbat totul. Voiam să-mi dispară pieptul. Îmi doream barbă, dar nu știam cum să explic asta", a mai spus bărbatul trans.

În 2012, însă, nemulțumit de propriul trup, Wyley Simpson a început tratamentul cu testosteron, apelând și la bisturiu, un an mai târziu. "Stephan a știut din prima că sunt trans", a explicat el. 

"A fost emoționant, am început să plâng"

Sarcina a venit ca o adevărată supriză pentru cei doi, mai ales că trecuseră ani de când Wyley nu mai avusese menstruație. 

"Am fost agitat. A fost emoționant, am început să plâng. Nu știam ce să fac", a mărturisit Wyley. 

Cei doi, care trăiec într-un autobuz modificat, în curtea unor prieteni, s-au gândit la un moment dat și la posibilitatea de a da copilul spre adopție. "Ca homosexual, nu cred că am plănuit niciodată să am copii biologici", a explicat Stephen. 

Ulterior, cei doi au decis să păstreze bebelușul și să-l crească împreună. 

Bărbații trăiesc împreună și vor crește copilul amândoi

Când, în cele din urmă, Rowan Fox a venit pe lume, cei doi s-au reîntors în autobuz, unde au întemeiat o familie. Acum speră ca, în curând, să poate călători prin toată țara.

"Am primit un sprijin enorm. Asta m-a ajutat să am încredere și să mă bazez pe ajutor atunci când e nevoie", a mai spus Stephen.

Povestea celor doi va apărea în cadrul seriei documentare Extreme Love.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un bărbat trans din Statele Unite a născut un bebeluș perfect sănătos: "A fost emoționant, am început să plâng"