Antena Meniu Search
x

Nervos că a fost trezit din somn, un bărbat și-a omorât bebelușul de o lună

Un bărbat din Utah, Statele Unite, a recunoscut că și-a omorât fiul de doar o lună, după ce acesta a început să plângă și l-a trezit din somn. Mărturisirea vine după ce avocații l-au sfătuit să pledeze vinovat, pentru a evita o pedeapă pe viață sau chiar execuția.

de Redactia Observator

la 22.02.2019, 09:45

Bărbat care și-a omorât copilul
Bărbatul a fost orbit de furie de plânsetele copilului - Weber County Jail via Standard-Examiner

Un bărbat din Utah, Statele Unite, a recunoscut că și-a omorât fiul de doar o lună, după ce acesta a început să plângă și l-a trezit din somn. Mărturisirea vine după ce oamenii legii l-au sfătuit să pledeze vinovat, pentru a evita o pedeapă pe viață sau chiar execuția.

Matthew Daniel Graves, în vârstă de 24 de ani, a pledat vinovat pentru omor deosebit de grav, o infracțiune pedepsită extrem de sever peste Ocean. În schimbul confesiunii, procurorii au decis să nu mai ceară execuția sau detenția pe viață. 

Pe data de 7 septembrie 2017, bărbatul a fost trezit din somn de o alarmă și de plânsetele copilului, moment în care l-a lovit puternic și i-a pus o suzetă în gură, pentru a-l face să tacă. 

Câteva ore mai târziu, bărbatul și-a dus copilul mai mare, de 5 ani, la un cămin, moment în care a observat că bebelușul de doar o lună nu mai respiră. Inițial, tânărul și-a apelat bunica pentru a cere sfaturi, după care a decis să sune la Urgențe. 

Copilul nu a avut nicio șansă

Micuțul a fost transportat imediat la spital, după care a fost transferat cu elicopterul la o altă unitate medicală, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Avea hemoragie, traumatisme profunde la creier și o vertebră ruptă la nivelul gâtului.

Arestat de polițiști, bărbatul a declarat că a fost "orbit de furie" în momentul în care a început să-l bată cu sălbăticie pe copil. 

"Matthew s-a caracterizat ca fiind un monstru, a pierdut toată speranța în viață", se arată în declaraţia scrisă sub jurământ.

Potrivit Standard-Examiner, pe data de 5 martie, în ultimul termen al procesului, bărbatul va afla câți ani va sta la închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Nervos că a fost trezit din somn, un bărbat și-a omorât bebelușul de o lună