Antena Meniu Search
x

Cine este bărbatul care a ucis zece oameni, într-un supermarket din Colorado

Bărbatul care a intrat înarmat într-un supermarket din Colorado și a omorât zece oameni, între care și un polițist, a fost identificat de anchetatori. Este vorba de un tânăr de 21 de ani pe nume Ahmad Al Aliwi Alissa.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.03.2021, 20:54

Zece oameni au fost uciși, luni după-amiază, într-un atac care s-a petrecut într-un supermarket din Boulder, Colorado. La 24 de ore după atac, autoritățile au anunțat că au identificat toate cele zece victime, la fel și pe suspectul principal pentru atac.

Potrivit primelor informații, suspectul, pe nume Ahmad Al Aliwi Alissa, a fost împușcat în picior de polițiști, în timpul atacului, și a fost transportat la spital.

Acesta este vizat de zece capete de acuzare pentru crimă de gradul I, scrie Reuters.

Victimele lui Ahmad Alissa au între 20 și 65 de ani

Pe acelaşi subiect

Cele 10 victime, ale căror nume au fost anunțate la o conferință de presă, marți dimineață, au vârste cuprinse între 20 și 65 de ani. Printre ele se numără și Eric Talley, un veteran al forței de poliție din Boulder.

Poliția a identificat celelalte nouă victime drept: Denny Strong, 20 de ani; Neven Stanisic, 23 de ani; Rikky Olds, 25 de ani; Tralona Bartkowiak, 49 de ani; Fântâna Suzanne, 59 de ani; Teri Leiker, 51 de ani; Kevin Mahoney, 61 de ani; Lynn Murray, 62 de ani; și Jody Waters, 65 de ani.

Motivul atacului armat din supermarket nu a fost dezvăluit

Pentru moment nu se cunosc alte detalii despre motivul pentru care a lansat atacul armat. Poliţia a furnizat puţine detalii în legătură cu incidentul.

Bărbatul a intrat în magazin și a început să tragă. Cumpărătorii şi angajaţii speriaţi au încercat să se adăpostească în timp ce numeroşi poliţişti au împânzit zona, situată nu foarte departe de campusul Universităţii Colorado. 

Acesta este cel de-al doilea astfel de atac în mai puţin de o săptămână. Marțea trecută, opt persoane, inclusiv şase femei de origine asiatică, şi-au pierdut viaţa într-un atac similar care a vizat trei locaţii ale unui salon local de masaj din Atlanta.

Două dintre atacuri au avut loc la saloane aflate peste drum una de alta în nordul Atlantei, iar al treilea la aproape 50 de kilometri, în Cherokee. Poliţiştii au arestat şi un suspect, un tânăr de 21 de ani, care este bănuit a fi suspectul în toate cele trei atacuri. Nu s-a stabilit încă niciun motiv pentru atacuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cine este bărbatul care a ucis zece oameni, într-un supermarket din Colorado