Antena Meniu Search
x

Bărbatul ucigaş care a măcelărit o femeie de 32 de ani şi i-a ascuns trupul în pădure, închisoare pe viaţă, în Marea Britanie

Partenera tinerei ucise fără pic de milă, dezmembrată şi îngropată la marginea oraşului, în pădure, a vorbit despre durerea suferită în momentul aflării cumplitei veşti, despre coşmaruri şi anxietate, dar şi despre planurile pe care cele două le aveau de a avea un copil împreună. Ucigaşul a fost condamant la închisoare pe viaţă, cu posibilitatea evaluării în cazul eliberării condiţionate, peste 20 de ani.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 08.04.2021, 15:39

Scena crimei
Bărbatul ucigaş care a măcelărit o femeie de 32 de ani şi i-a ascuns trupul în pădure, închisoare pe viaţă - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Mangori, ucigaşul care a omorât-o pe Lorraine Cox, o tânără de 32 de ani, apoi i-a tăiat trupul în şapte bucăţi şi le-a aruncat în locuri diferite, inclusiv în tomberonul unui restaurant şi în pădure, a primit închisoare pe viaţă, fără posibilitatea evaluării în cazul eliberării condiţionate în următorii 20 de ani.

Elise Fallow, în vârstă de 28 de ani, din Scoţia, partenera victimei, a făcut mărturii şocante despre întreaga perioadă în care a căutat-o cu disperare alături de familie şi a sperat până în ultima clipă că va fi bine, neştiind că femeia zăcea fără viaţă de mai bine de 8 zile sub patul atacatorului, înainte să fie tranşată.

Într-o declarație, Elise a menţionat că disperarea pe care o simte de la pierderea iubirii sale este zilnică şi că o parte din ea a murit în acea sumbră zi: „Încercarea de a rosti în cuvinte modul în care pierderea Lorrainei mi-a afectat viața pare imposibilă. Nu mă pot gândi cu adevărat la un mod în care moartea ei nu m-a afectat. Nu mai sunt persoana care eram acum șapte luni. Această persoană a murit în momentul în care am aflat că femeia pe care o iubeam fusese ucisă”.

Femeia a recunoscut că anxietatea şi stările depresive pe care a reuşit să le învingă în urmă cu câţiva ani s-au întors odată cu vestea şocantă, iar acum are simptome de tulburare post-traumatică. A vorbit despre săptămâna în care şi-a căutat prietena dată dispărută, spunând că a fost o „prelungire a agoniei”, potrivit Devon Live.

„Uciderea ei este un lucru din cauza căruia nu voi reuşi niciodată să mă recuperez, nu voi reuşi să trec peste, dar vestea că a fost măcelărită şi dezmembrată mă urmăreşte în cele mai negre coşmaruri. În perioada în care a fost dată dispărută, când Loresa nu era pe nicăieri de găsit, dar era considerată vie, speranţa mea încă mai exista, era acolo. În data de 9 septembrie însă am pierdut tot. În fiecare zi mă gândesc la lucruri care nu se vor mai întâmpla niciodată. Nu vom mai avea niciodată un alt sărut, o altă îmbrățișare și nu vom putea niciodată să ne ținem de mână. Nu o voi vedea niciodată zâmbind și nici nu-i voi auzi râsul caraghios. Nu mă mai bucur de fericire sau confort. Indiferent de ce se întâmplă în viața mea acum, nimic nu mă va aduce vreodată înapoi din pragul disperării pe care o simt în fiecare zi. Este o luptă constantă să-mi țin capul deasupra apei și să găsesc motivația de a face orice lucru productiv. Îi alung pe toți și am devenit oarecum o recluză. Aș putea sta aici toată ziua și să vorbesc despre felurile în care uciderea Lorrainei m-a afectat, dar sunt conștientă că există multe lucruri care încă nu au ieşit la iveală din sufletul meu. Deși încă respir, nu trăiesc. Nimic nu va opri durerea pe care o simt în fiecare zi. Iubirea vieții mele nu este lângă mine” a continuat ea.

Bărbatul a ascuns trupul femei timp de 8 zile sub pat

Judecătorul Garnham a oferit detalii terifiante despre crima lui Mangori. Bărbatul a sufocat-o pe Lorena cu un tricou pe care îl purta, găsit ulterior în gura ei. A încercat să-şi ascundă crima punând cartela SIM a victimei în telefonul său şi postând pe reţelele de socializare pentru a-i convinge pe cei dragi că este încă în viaţă, doar că nu vrea să se întoarcă acasă.

„Decât să recunoşti crima, ai lăsat trupul în descompunere în dormitorul tău timp de opt zile.Ai cumpărat echipamentul necesar de la un magazin din apropiere şi ai hotărât să o măcelăreşti pentru a scăpa de trup. I-ai dezmembrat braţele, picioarele superioare din bazin şi pe cele inferioare de genunchi. Cu excepția piciorului stâng și a genunchilor, i-ai înfășurat toate membrele în saci negri de plastic şi ai aruncat sacii fără nicio grijă în coşurile de gunoi din spatele restaurantului, aşteptând ca gunoierii să colecteze sacii. Piciorul şi mâna stângă nu au fost niciodată găsite. Apoi, pe 8 septembrie, i-ai așezat trunchiul și capul într-un sac mare de plastic și l-ai dus cu taxiul la Tinpit Hill, la marginea orașului, unde ai îngropat rămăşiţele ei sub crengi și ramuri, în pădure. Ceea ce s-a întâmplat exact nu vom şti niciodată, dar s-a întâmplat ceva care te-a determinat să decizi să o ucizi pe Lorraine Cox. Ai încheiat viața unei tinere strălucitoare, plină de bucurie și inteligentă, care avea toată viaţa înainte. Lașitatea ta de a nu raporta moartea ei a contribuit doar la agravarea situaţiei şi la prelungirea suferinţei apropiaţilor ei” a declarat în instanţă judecătorul.

Lorraine Cox a fost văzută ultima dată în septembrie anul trecut în timp ce mergea acasă, într-o noapte, potrivit Daily Mail. Familia ei nu știa nimic de ea de mai bine de o săptămână când Mangori a fost arestat preventiv. În timpul procesului, ucigaşul a demonstrat un „interes morbid pentru amputare”. Cu câteva zile înainte, dar şi după crima teribilă se uitase la clipuri şi imagini referitoare la acest subiect, pe internet.

După crimă, el a cumpărat obiectele necesare pentru a-şi face crima „dispărută”, inclusiv o mistrie, după ce a căutat pe internet: „Cum să sapi cu mână un mormânt”. I-a depozitat trupul neînsufleţit în camera sa câteva zile, înfăşurat într-o folie de film, coşuri de gunoi şi bandă izolieră, susţinând că a murit brusc după ce au întreţinut relaţii intime, au băut şi au consumat droguri.

Mangori a fost condamnat pentru crimă şi condamnat la închisoare pe viaţă, cu posibilitatea de a fi evaluat pentru eliberare condiţionată după 20 de ani în spatele gratiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Bărbatul ucigaş care a măcelărit o femeie de 32 de ani şi i-a ascuns trupul în pădure, închisoare pe viaţă, în Marea Britanie