Antena Meniu Search
x

Bătaie cu bulgări de zăpadă în centrul Washingtonului!

Captain America şi Batman s-au luptat în centrul Washingtonului! Nu cu arme desprinse din benzile desenate, ci cu banali bulgări de zăpadă.

Vezi și

Captain America şi Batman s-au luptat în centrul Washingtonului! Nu cu arme desprinse din benzile desenate, ci cu banali bulgări de zăpadă. 

Bulgării de zăpadă au început să zboare la ora 11 fix. Organizatorii ţin acest eveniment de obicei în Dupont Circle, dar pentru că angajaţii municipalităţii au îndepărtat foarte multă zăpadă l-au mutat aici, la Malcolm X, în Hill Park.

Combatanţii şi-au luat ochelarii de schi sau căştile de fotbal american pentru a putea suporta mai uşor tirul cu bulgări de zăpadă.

I-a ajutat şi faptul că au avut lângă ei câţiva supereroi.

Căpitanul a folosit scutul care l-a salvat din multe situaţii-limită pentru a suplimenta resursele de bulgări celor din primele rânduri. Însă, tabăra adversă a luat foc când l-a văzut, aşa că s-a trezit atacat din toate părţile.

Prima oară am participat anul trecut şi a fost foarte distractiv. Aşa că m-am gândit să particip şi anul acesta. Doar că anul acesta am îmbrăcat acest costum. Sunt vremuri bune! Toată lumea se simte bine. Vremea e frumoasă! Toţi sunt amabili. Mi-a plăcut la nebunie!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Bătaie cu bulgări de zăpadă în centrul Washingtonului!