Antena Meniu Search
x

Video Bebeluș scos de sub un munte de moloz, sărutat pe frunte de pompierul care l-a găsit, în Turcia. Salvatorii sapă fără oprire după supravieţuitori

Cele mai sumbre scenarii devin realitate în două ţări puse la pământ de cutremurele din 6 februarie. Vorbim deja de peste 11.000 de morţi, de peste 40.000 de răniţi şi de mii de oameni care sunt şi în aceste momente de negăsit.

de Redactia Observator

la 08.02.2023, 14:02

Vezi și

Printre ruine, salvatorii caută fără încetare, iar la fiecare morman de moloz sunt supravieţuitori care sapă cu mâinile goale să ajungă la cei îngropaţi. Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat stare de urgență timp de 3 luni în zece orașe turcești.

Astăzi, liderul de la Ankara va ajunge în sudul ţării, în oraşele dărâmate. 

Scene dramatice în zonele afectate de cutremur

Scos cu grijă de sub un munte de moloz, un bebeluş ajunge la lumina zilei într-un oraş din Turcia. Primeşte un prim sărut pe frunte de la cel care a reuşit să îl găsească. Viaţa reîncepe. La câteva sute de kilometri, în Siria o familie este scoasă în viaţă de sub casa dărâmată, într-un val de aplauze. În ţara măcinată de lupte grele, copiii s-au protejat unii pe alţii. 

Pe acelaşi subiect

După 44 de ore de când a fost prins între plăcile grele de beton, un copil primeşte câteva picături de apă dintr-un capac.

Salvatorii sapă fără oprire după supravieţuitori

Într-un oraş din nordul Siriei, o fetiţă a venit pe lume orfană, după ce casa s-a prăbuşit peste familia ei. Salvatorii care au găsit-o au fost cei care i-au tăiat cordonul ombilical. Fetiţa era plină de vânătăi, dar în viaţă. Acum este în incubator, la spital. 

Într-un ger tăios, salvatorii sapă fără oprire după supravieţuitori. 

În Turcia, un tată cade în genunchi după ce şi-a scos copilul din ruine. Altul, însă, îşi tine de mână fetiţa care a murit în patul ei.

Măsura dezastrului se poate citi pe faţa unei copile care a supravieţuit, dar şi-a pierdut toată familia

Lupta continuă pentru fiecare viaţă

La Adana, în cel mai mare oraş lovit de cutremure, de sub ruine răzbat încă semne de viaţă.  

Sora mea, sora mea! Mama, mama mea!

Zi ceva! Vorbeşte!

Ajutor!

Cei care mai sunt găsiţi în viaţă sunt trataţi în corturi, pentru că spitalele din cele două ţări sunt pline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Bebeluș scos de sub un munte de moloz, sărutat pe frunte de pompierul care l-a găsit, în Turcia. Salvatorii sapă fără oprire după supravieţuitori