Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Miracolul dintre dărâmături: Copil de doi ani salvat după 44 de ore. Micuţului i s-a dat să bea apă dintr-un capac

44 de ore de frică, de panică şi singurătate, în întuneric şi sub dărâmături. La doar doi ani, un băieţel din Siria a fost nevoit să înveţe să trăiască cu ele.

de Monica Palade

la 08.02.2023 , 11:15

Sigur, părinţii nu au apucat să îl înveţe cum să lupţi singur la o vârstă atât de mică. Dar cu toate acestea a reuşit.

Miracolul dintre dărâmături

A fost găsit de voluntari, în viaţă, sub blocurile de piatră. Un adevărat miracol. Salvatorii i-au dat să bea apă cu ajutorul unui capac. Dar micuţul nu s-a mulţumit doar cu atât. Le-a mai cerut din priviri, pentru că în continuare nu avea prea multă putere.

Vezi și

O fărâmă de speranţă într-o mare de moloz şi de vieţi secerate de două cutremure produse la o diferenţă de opt ore.

Pe acelaşi subiect

Peste 50.000 de salvatori intervin în Turcia

Cel puţin 16.139 de echipe lucrează la operaţiunile de căutare şi salvare, la care se vor adăuga şi alte echipe internaţionale, a precizat Oktay.

Totodată, ONU a transmis că drumul care duce la singurul coridor de ajutor umanitar între Turcia şi Siria a fost avariat de cutremurul de luni, îngreunând eforturile de ajutorare. Bab al-Hawa este singurul coridor de ajutor umanitar aprobat de ONU între Siria şi Turcia. 

În ianuarie, Guterres a descris punctul de trecere terestră ca fiind o "linie de salvare indispensabilă", după ce Consiliul de Securitate al ONU a votat pentru reînnoirea mecanismului transfrontalier cu o zi înainte ca acesta să expire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Miracolul dintre dărâmături: Copil de doi ani salvat după 44 de ore. Micuţului i s-a dat să bea apă dintr-un capac