Antena Meniu Search
x

Bocanci RETRAŞI de pe piaţă dintr-un motiv incredibil: Ce urme lăsau aceştia pe pământ (FOTO)

Un producător american de încălţăminte a fost nevoit să retragă de pe piaţă un model de bocanci dintr-un motiv absolut incredibil.

Un producător american de încălţăminte a fost nevoit să retragă de pe piaţă un model de bocanci dintr-un motiv absolut incredibil.

Un client a descoperit că tălpile bocancilor pe care i-a cumpărat lăsau pe pământ urme în forma unor mici svastici şi a postat o imagine pe platforma Reddit.

De aici a început nebunia. Imaginea a devenit virală, fiind vizualizată de peste 2 milioane de ori, generând controverse şi un val de nemulţumire pe reţelele de socializare, scrie BBC.

Site-ul grupului Amazon pe care erau comercializaţi bocancii denumiţi ”Polar Fox” (”Vulpea polară”) a fost ”inundat” în ultimele zile cu mesaje conţinând glume inspirate din universul filosofiei naziste. 

Un internaut a scris că aceşti bocanci sunt ”Heily recommended” (”foarte recomandaţi” - joc de cuvinte, ce se bazează pe omonimia dintre salutul nazist ”Heil” şi termenul american elogiativ ”highly”), iar un altul a afirmat că bocancii în cauză merită nota ”nein out of 10” (”nota 9 din 10” - joc de cuvinte bazat pe omonimia dintre cifra nouă - scrisă ”nine” în limba engleză - şi negaţia «nu» - scrisă ”nein” în limba germană).

Un alt utilizator al site-ului Amazon a publicat următorul mesaj: ”(Aceşti bocanci) sunt buni ca să mărşăluieşti spre Polonia, dar nu prea buni pentru altceva”.

În urma acestor reacţii, compania Conal International Trading Co, care produce bocancii, a fost nevoită să prezinte scuze publice şi a decis să retragă din comerţ toate loturile cu acel articol de încălţăminte.

”Nu vom mai vinde niciuna dintre perechile de bocanci care lasă acele urme. Nu am crea niciodată un design care să promoveze ura. Nu promovăm ura în compania noastră”, au transmis reprezentanţii firmei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Bocanci RETRAŞI de pe piaţă dintr-un motiv incredibil: Ce urme lăsau aceştia pe pământ (FOTO)