Antena Meniu Search
x

Boris Johnson sărbătorește relaxarea restricțiilor anti-COVID, în UK, cu o bere la un pub din Wolverhampton

Boris Johnson, prim-ministrul Marii Britanii, a sărbătorit relaxarea restricțiilor anti-COVID, savurând o halbă de bere într-un pub din Wolverhampton. Începând cu 12 aprilie, barurile au fost luate cu asalt de către cetățenii nerăbdători să revină la normalitate. Au petrecut cu miile în Londra, dar şi în alte mari oraşe din Regat.

de Redactia Observator

la 21.04.2021, 08:56

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Vezi în galeria foto cum a sărbătorit Boris Johnson relaxarea restricțiilor din Regat

Prim-ministrul britanic era așteptat să marcheze redeschiderea puburilor săptămâna trecută, dar moartea ducelui de Edinburgh a impus o săptămână de doliu național, în timpul căreia aparițiile miniștrilor au fost limitate, scrie Euronews.

Liderul laburist, Sir Keir Starmer, a fost dat afară dintr-un pub din Bath după ce a fost confruntat de proprietar pentru impunerea restricțiile dure. Rod Humphris, patronul pubului Raven, s-a declarat nemulțumit de răspunsul lui Starmer cu privire la necesitatea carantinării, considerând că "economia a fost sacrificată pentru că mor bătrânii".

În momentul în care politicianul laburist a intrat în local, patronul a strigat: "să iasă din cârciuma mea”.

Decizia ieşirii din lockdown vine în contextul în care campania de vaccinare a dus la o scădere importantă a infectărilor. Toate persoanele de peste 50 de ani şi cele din grupele de risc ridicat din Marea Britanie au primit prima doză de vaccin, susţine guvernul. În total, peste 32 de milioane de oameni au primit o dată serul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Boris Johnson sărbătorește relaxarea restricțiilor anti-COVID, în UK, cu o bere la un pub din Wolverhampton