Antena Meniu Search
x

Bruce Willis se retrage din actorie. A fost diagnosticat cu o boală care îl obligă să renunţe la platourile de filmare

Bruce Willis suferă de o afecțiune care îi afectează abilitățile cognitive și se va retrage din actorie, a transmis familia acestuia miercuri.

de Redactia Observator

la 30.03.2022, 20:50

Bruce Willis
Bruce Willis - Instagram

Într-o postare pe contul verificat de Instagram, fiica sa, Rumer, spune că: „Susţinătorilori lui Bruce, ca familie, am vrut să le împărtășim că dragul nostru Bruce se confruntă cu unele probleme de sănătate și că recent a fost diagnosticat cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive. Ca urmare a acestui lucru și cu multă considerație, Bruce se îndepărtează de cariera care a însemnat atât de mult pentru el”,

 „Acesta este un moment cu adevărat provocator pentru familia noastră și suntem foarte recunoscători pentru dragostea, compasiunea și sprijinul dumneavoastră continuu”, a adăugat fiica actorului.

Cariera actorului Bruce Wills

Fiica actorului a menţionat, de asemenea, că familia „trece prin asta uniţi ca familie puternică”.

Pe acelaşi subiect

„Așa cum spune întotdeauna Bruce, „Live it up” și împreună intenționăm să facem exact asta”, a concluzionat, împreună cu numele fostei sale soții, Demi Moore, care a distribuit și postarea, fiicele lor Rumer, Scout și Tallulah, precum și actuala lui soție, Emma, ​​și fiicele lor Mabel și Evelyn.

Cariera lui Willis a început la începutul anilor 1980, cu roluri în filme precum „Verdictul” al lui Sidney Lumet. Cariera sa a explodat mai târziu în acel deceniu, datorită rolului său principal, alături de Cybill Shepherd, în serialul ABC „Moonlighting” şi a interpretării lui John McClane în filmul de acţiune din 1988 „Die Hard”, care i-a oferit lui Willis prima sa franciză majoră.

De-a lungul carierei sale de patru decenii, filmele lui Willis au încasat peste 5 miliarde de dolari în întreaga lume.

Willis a apărut în blockbustere precum „The Fifth Element” (1997), „Armageddon” (1998) şi „The Sixth Sense” (1999). Alte filme clasice ale sale: „The Last Boy Scout” (1991), „Death Becomes Her” (1992), „Pulp Fiction” (1994) şi „12 Monkeys” (1995). El a fost nominalizat la cinci Globuri de Aur (câştigând unul pentru „Moonlighting”) şi trei Emmy (câştigând unul pentru „Moonlighting” şi altul pentru rolul său de invitat în „Friends”).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Afazia este o afecțiune care răpește capacitatea de a comunica și poate fi cauzată de un accident vascular cerebral, leziuni la cap, o tumoare pe creier sau o boală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Bruce Willis se retrage din actorie. A fost diagnosticat cu o boală care îl obligă să renunţe la platourile de filmare