Antena Meniu Search
x

O bunică a vrut să-şi facă poză pe o bucată de gheaţă, dar a fost luată de valuri, în Islanda

Operaţiune de salvare în Islanda pentru o bunică din Texas, după ce a vrut să îşi facă o poză pe un tron de gheaţă, dar bucata a început să plutească în mare.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.03.2019, 15:42

Operaţiune de salvare în Islanda pentru o bunică din Texas, după ce a vrut să îşi facă o poză pe un tron de gheaţă, dar bucata a început să plutească în mare.

Femeia vizita laguna Jökulsárlón din Islanda împreună cu fiul său, când au văzut bucata de gheaţă şi s-au gândit să facă o mini şedinţă foto. 

Bărbatul i-a făcut o fotografie şi a inscripţionat-o „Regina Icebergului” apoi s-a gândit să i-o trimită nepoatei bătrânei, fiica lui. În timp ce se amuza de moment împreună cu tânăra de 24 de ani, a observat cum bucata de gheaţă începea să se îndepărteze în mare. 

Din fericire, se afla în apropiere şi un căpitan de vapor, instruit în salvare şi s-a oferit în a ajuta bunicuţa să ajungă în siguranţă la mal. 

Nepoata ei, Catherine Streng, de 24 de ani, a rămas şocată atunci când a primit fotografiile de la tatăl ei. 

După ce bărbatul i-a scris că bunica era o „Regină a Icebergului” i-a trimis şi o a doua fotografie cu textul „Şi-a pierdut împărăţia după ce a fost purtată în mare”, în care se vedea cum femeia chiar se îndepărta tot mai mult în mare. 

Pe lângă căpitanul de vapor a fost nevoie de mai mulţi oameni pentru a duce operaţiunea de salvare la bun sfârşit, conform Daily Mail

Nepoata sa, Catherine a postat ulterior fotografiile pe Twitter unde mii de oameni s-au amuzat de întreaga situaţie. Totul e bine totuşi când se termină cu bine. Categoric bunicuţa a rămas cu o amintire de neuitat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O bunică a vrut să-şi facă poză pe o bucată de gheaţă, dar a fost luată de valuri, în Islanda