Antena Meniu Search
x

Video Ultimele cuvinte ale Andreei Rabciuc, românca de 27 de ani găsită moartă în Italia. Mesajul era scris cu un marker, pe o scândură

Andreea, românca găsită moartă în Italia, a lăsat un mesaj înainte să moară. Anchetatorii au găsit pe o masă din clădirea unde a fost găsită tânăra un mesaj scris cu marker-ul. "Dacă nu mi-ar fi luat el telefonul, aş fi sunat-o pe mama. Vă iubesc", ar fi ultimele cuvinte ale fetei.

de Redactia Observator

la 08.02.2024, 09:20

Vezi și

Noile probe vor fi examinate de un expert, însă descoperirea îi face pe poliţişti să ia în calcul sinciderea. Momentan, sunt aşteptate rezultatele autopsiei.

Iubitul româncei este principalul suspect

Singurul suspect în czul care a cutremurat Italia este Simone Gresti, iubitul Andreei, anchetat acum pentru omucidere. Într-un interviu pentru Observator, avocatul lui spune că tânărul neagă acuzaţiile. 

"El continuă să își susţină nevinovăția, fiind în același timp profund afectat de cele întâmplate. El continuă să repete asta. A declarat de la început că a văzut-o pe fată plecând de bunăvoie și apoi nu a mai ştiut nimic de ea. Suferă foarte mult, este îndurerat, amărât. Este în stare de șoc", spune Emanuele Giuliani, avocatul suspectului. 

12 Martie 2022 este ultima zi în care Andreea a fost văzută în viaţă. Avea 27 de ani şi a plecat în grabă de la o petrecere, după ce s-ar fi certat toată noaptea cu iubitul ei.

Pe 20 ianuarie 2024, poliţia i-a găsit trupul neînsufleţit foarte aproape de locul în care a fost văzută ultima dată. Andreea Rabciuc a fost multiplă campionă naţională la tir sportiv în România. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Ultimele cuvinte ale Andreei Rabciuc, românca de 27 de ani găsită moartă în Italia. Mesajul era scris cu un marker, pe o scândură