Antena Meniu Search
x

Cadavrul unui excursionist, găsit lângă un gheţar după 22 de ani de la dispariţie. Descoperire macabră în Austria

Cadavrul unei persoane dată dispărută în anul 2001 ar fi fost găsit pe un gheţar din vestul Austriei, a anunţat marţi poliţia austriacă, transmite agenţia DPA, citată de Agerpres.

de Redactia Observator

la 22.08.2023, 18:19

Cadavrul unui excursionist, găsit lângă un gheţar după 22 de ani de la dispariţie. Descoperire macabră în Austria
Cadavrul unui excursionist, găsit lângă un gheţar după 22 de ani de la dispariţie. Descoperire macabră în Austria - Profimedia Images/Arhivă

Un ghid montan a găsit rămăşiţele umane la est de vârful Grossvenediger, la o altitudine de aproximativ 2.900 de metri, a indicat poliţia. Un rucsac cu un card bancar şi un permis de conducere a fost descoperit la câţiva metri distanţă.

Austriacul a fost victima unui accident în timp ce se afla într-o excursie la schi pe gheţarul de lângă Matrei

Pe baza anchetei de până acum, autorităţile presupun că rămăşiţele aparţin unui bărbat austriac în vârstă de 37 de ani, care a fost victima unui accident în timp ce se afla într-o excursie la schi pe gheţarul de lângă Matrei. Un raport ADN pentru identificarea finală a cadavrului va fi disponibil peste câteva săptămâni, a precizat poliţia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Cadavrul unui excursionist, găsit lângă un gheţar după 22 de ani de la dispariţie. Descoperire macabră în Austria