Antena Meniu Search
x

Cadoul generos oferit de locuitorii unui orășel din Pennsylvania unui curier care le-a făcut viața mai ușoară în pandemie

Un orășel din Pennsylvania l-a surprins pe șoferul de la o companie de livrări ce opera în zonă cu un cadou de 1000 de dolari, în semn de mulțumire pentru munca depusă pe timpul pandemiei. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 12.03.2021, 21:22

Chad Turns privește emoționat la surpriza pregătită de rezidenții din Dauphin
Cadoul generos oferit de locuitorii unui orășel din Pennsylvania unui curier care le-a făcut viața mai ușoară în pandemie - captura Facebook

Chad Turns este curier și face livrări din partea UPS în micul oraș Dauphin, din Pennsylvania, și este extrem de iubit de clienții săi, a declarat rezidentul Jenny Shickley, pentru CNN. Ca să-i arate aprecierea pentru munca pe care a depus-o pe timpul pandemiei, pe 3 martie, locuitorii l-au întâmpinat într-o parcare cu aplauze, baloane și o felicitare uriașă. 

Surprins de mulțimea de oameni, bărbatul a fost copleșit de emoție. 

„Tot orașul îl cunoaște pe Chad. La un moment dat a adus un pachet despre care a crezut că e un cadou și care avea o poză pe el. Copiii mei se jucau afară, așa că a așteptat până i s-a terminat schimbul și s-a întors pentru a se asigura că cei mici nu au văzut pachetul”, a povestit Adam Shickley.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chad Turns este cunoscut în comunitate pentru atenția și amabilitatea sa, iar oamenii spun că adesea aduce bunătăți pentru câini, atunci când livrează pachete.

Locuitorii din Dauphin au strâns 1.000 de dolari pentru Chad Turns

Pe lângă baloane și felicitări, locuitorii din Dauphin, un orășel cu 800 de locuitori, au strâns pentru Chad Turns 1.000 de dolari. 

"Sunt copleșit și este emoționant să văd că această comunitate se simte atât de apropiată de mine”, a declarat Chad Turns, pentru CNN.

Bărbatul a spus că 2020 a fost un an greu pentru toți, din cauza pandemiei, și că toți șoferii care fac livrări merită să fie felicitați în acest fel. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Cadoul generos oferit de locuitorii unui orășel din Pennsylvania unui curier care le-a făcut viața mai ușoară în pandemie