Antena Meniu Search
x

Camilla, soția prințului Charles al Marii Britanii, a fost testată pozitiv cu COVID-19

Camilla, ducesa de Cornwall, are COVID-19, a anunțat Clarence House, într-un comunicat. Vestea vine la câteva zile după ce soțul ei, prințul Charles al Marii Britanii, a fost și el depistat cu SARS-Cov-2.

de Redactia Observator

la 14.02.2022, 15:50

Camilla, soția prințului Charles al Marii Britanii, a fost testată pozitiv cu COVID-19
Camilla, soția prințului Charles al Marii Britanii, a fost testată pozitiv cu COVID-19 - Profimedia Images

"Alteţa Sa Regală ducesa de Cornwall a fost testată pozitiv cu noul coronavirus şi se autoizolează. Continuăm să respectăm îndrumările guvernamentale", a anunţat luni biroul de presă de la Clarence House.

Ducesa, în vârstă de 74 de ani, a efectuat o serie de angajamente în ziua în care soțul ei, Prințul Charles, a primit un rezultat pozitiv la testul Covid. La acea vreme, ea a spus că ”din fericire” este ”negativă”, scrie The Guardian. În comunicatul de luni, Clarence House nu a oferit actualizări despre starea de sănătate a prinţului Charles şi nici detalii despre starea ducesei Camilla, scri

Îngrijorări în privința reginei Elisabeta a II-a 

Britanicii devin din ce în ce mai îngrijorați, având în vedere că atât prințul Charles, cât și ducesa de Cornwall au participat recent la un eveniment în care regina Elisabeta a II-a şi-a sărbătorit împlinirea a 70 de ani de domnie.

Pe acelaşi subiect

Atât prinţul Charles, cât şi ducesa de Cornwall sunt vaccinaţi anti-Covid cu schema completă. Pentru Camilla este pentru prima dată când e depistată cu Covid-19.  Charles a mai fost testat pozitiv pentru Covid în martie 2020, când a avut simptome ușoare.

Camilla va fi regina Marii Britanii

Regina Elisabeta a anunțat la sărbătorirea a 70 de ani de când este pe tron că își dorește ca Ducesa de Cornwall să preia titlul de ”Regină Consoartă” atunci când Prințul Charles va deveni rege. Este o schimbare majoră de poziție, care a surprins societatea britanică, a declanșat comentarii și a făcut vâlvă în mass-media.

Anunțul Reginei nu este un decret sau un ordin, dar pregătește terenul pentru viitoarea ”Regina Camilla” a Marii Britanii. Decizia pune capăt lungilor controverse legate de viitorul titlu al Camillei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Camilla, soția prințului Charles al Marii Britanii, a fost testată pozitiv cu COVID-19