Antena Meniu Search
x

Carnagiu pe șosea! Un tânăr de 15 ani a furat o mașină și apoi a ucis 3 copii și 2 adulți după ce s-a izbit de un copac

Un tânăr de 15 ani a provocat un adevărat carnagiu, după ce a furat o mașină și apoi s-a izbit de un copac, provocând moartea a 3 copii și 2 adulți.

Un tânăr de 15 ani a provocat un adevărat carnagiu, după ce a furat o mașină și apoi s-a izbit de un copac, provocând moartea a 3 copii și 2 adulți.

Potrivit Daily Mail, adolescentul a compărut astăzi în fața judecătorilor, care i-au refuzat cererea de eliberare pe cauțiune.

În seara zilei de sâmbătă, 25 noiembrie, băiatul ar fi furat un autoturism marca Renault Clio, cu care apoi s-a izbit într-un copac, pe o stradă din Leeds. Cinci persoane care se mai aflau în mașină, doi frați, Ellis Thornton-Kimmitt (12 ani) și Elliott Thornton-Kimmitt (14 ani), Darnell Harte (15 ani), Robbie Meerun (24 de ani) și Anthony Armour (24 de ani), au decedat în urma acestui accident, caracterizat de polițiști ca fiind "un carnagiu".

Pe acelaşi subiect
Ellis si Elliott Kimmitt, victime ale unui accident cumplit in Anglia

Foto: Ellis si Elliott Kimmitt, victime ale accidentului cumplit

Nu există informații privind motivul pentru care în mașină se aflau șase persoane, dintre care doi copii.

Foto: Darnell Harte si Robbie Meerun, victime ale accidentului cumplit

Anthoney Armour era tatăl a doi copii, iar soția sa urma să nască în lunile următoare.

Anthoney Armour, victima a unui accident la Leeds

Foto: Anthoney Armour, victima a cumplitului accident

"Când am ajuns la locul accidentului, duminică dimineață, era o scenă cutremurătoate. Toți martorii, toți ofițerii de poliție, toți cei de la serviciile de urgență au fost șocați, era un carnagiu total", a declarat detectivul Jim Griffiths, citat de Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Carnagiu pe șosea! Un tânăr de 15 ani a furat o mașină și apoi a ucis 3 copii și 2 adulți după ce s-a izbit de un copac