Antena Meniu Search
x

Carnagiu cu români pe o şosea din Olanda. Cinci tineri şi-au pierdut viaţa după ce un microbuz a fost spulberat (Foto)

Cinci români şi-au pierdut viaţa, ieri după-amiază, într-un carnagiu produs pe o şosea din Olanda. Românii se aflau într-un microbuz spulberat de un camion.

Cinci români şi-au pierdut viaţa, ieri după-amiază, într-un carnagiu produs pe o şosea din Olanda. Românii se aflau într-un microbuz spulberat de un camion.

Nenorocirea s-a produs luni după-amiază, pe şoseaua dintre localităţile Helmond şi Deurne din Olanda.

Potrivit martorilor, şoferul microbuzului a pierdut controlul direcţiei şi a ajuns pe contrasens, acolo unde a intrat în plin într-un camion.

Impactul a fost atât de puternic încât microbuzul a fost efectiv distrus, iar oamenii aflaţi în interior, majoritatea români, au fost încarceraţi.

Pe acelaşi subiect
Romani morti intr-un cumplit accident pe o sosea din Olanda

Români morţi într-un accident în Olanda

Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, ambulanţe, dar şi un elicopter.

În urma accidentului, o româncă de 24 de ani şi alţi patru români cu vârste cuprinse între 27 şi 37 de ani, au murit pe loc.

Cinci romani morti intr-un accident in Olanda. Microbuzul romanilor a fost spulberat de un camion

Alte patru persoane au fost grav rănite şi au ajuns în stare critică la spital. Printre ei se numără şi şoferul camionului.

Potrivit presei din Olanda, cei cinci români morţi în accident erau rezidenţi în oraşul Goch din Germania şi lucrau pentru compania Horizon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Carnagiu cu români pe o şosea din Olanda. Cinci tineri şi-au pierdut viaţa după ce un microbuz a fost spulberat (Foto)