Antena Meniu Search
x

Casa Barbie, in marime naturala

Cultul Barbie a trecut la alt nivel in Germania unde, recent, a fost inagurata casa Barbie, in marime naturala, care are un succes enorm

Vezi și

Casa este complet roz, chiar si la exterior. Dar, cum putea fi altfel in paradisul Barbie? Papusa care a facut atatea fetite fericite are acum, la Berlin, o casa in marime naturala. Una unde toate detaliile casutelor de jucarie sunt reproduse, dar la scara mare. De la bucataria cu briose muticolore, la dressing-ul de pantofi si haine si pana la un salon de muzica cu un pian, de culoarea, toate sunt roz. "Am o casa Barbie si e minunat sa ma pot juca inauntru. Tot timpul apar accesorii noi de cumparat asa ca nu ma plictisesc", povesteste Celina Wiese, o fetita pasionata de Barbie.

Toate fetitele pasionate de aceste papusi-fenomen pot vizita acum casa Barbie din Germania. Parintii in schimb sunt mai retinuti in impresii. "Totul imi da senzatia de artificial. Poti atinge dar, de exemplu, ar fi minunat daca am putea coace aici briose adevarate. E insa ceva inedit".

"Locul are 5000 de metri patrati, iar casa in sine e desfasurata pe o suprafata de 2750 de metri patrati. Deci, pentru o casa normala, e imensa", a spus Christopher Rahofer.

Inaugurarea faimoasei case Barbie in marime naturala, a fost marcata insa si de proteste. Activistele care sunt impotriva acestui cult al papusilor Barbie au scandat lozinci si au purtat pancarte cu mesaje clare pentru parinti. Casa a fost construita in mai putin de un an. Un bilet de intrare costa intre 14 si 29 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Casa Barbie, in marime naturala