Antena Meniu Search
x

Împușcată în cap în timp ce-și aștepta tatăl să cumpere o prăjitură, în SUA. Marissa urma să devină mamă: "Gândul că nu o s-o mai văd mă ucide"

O femeie însărcinată din SUA a fost ucisă în mod brutal în timp ce era în mașină și aștepta ca tatăl ei să cumpere o prăjitură.

de Redactia Observator

la 05.01.2023, 17:56

Marissa Perez, în vârstă de 25 de ani, stătea pe scaunul pasagerului când a fost împușcată mortal. În urma anchetei, poliția crede că atacul nu a fost unul întâmplător și tânăra a fost o țintă clară a criminalului, relatează Mirror

Marissa urma să devină mamă în luna iunie

Ea și tatăl ei erau în drum spre o zi de naștere în Los Angeles, SUA. În timp ce aștepta în mașină, un alt vehicul a oprit lângă ea. Persoana din interior a deschis geamul și apoi a împușcat-o de mai multe ori, inclusiv în cap, a spus mama ei. Marissa urma să devină mamă în luna iunie. 

Avea 25 de ani. Urma să devină mamă în cinci luni. Era atât de fericită. Întotdeauna a avut grijă de oamenii de lângă ea”, a spus sfâșiată de durere mama tinerei, Sandra Tolentino. 

Pe acelaşi subiect

April Perez, mătușa Marissei, a vorbit despre clipele de groază în care și-a dat seama că ceva s-a întâmplat cu nepoata ei. Ea a dezvăluit că iubitul Marissei a fost primul care a început să sesizeze lipsa tinerei, așa că a sunat-o pe mătușa ei pentru a vedea dacă tânăra a ajuns la petrecere.

Iubitul ei m-a sunat și m-a întrebat „Marissa a ajuns acolo?” și eu am spus ca „nu” și apoi mi-a închis. Era doar o persoană nevinovată care nu merita să fie ucisă cu atâta brutalitate, nici copilul ei”, a spus April.

A fost cea mai loială, iubitoare, mai deschisă și mai puternică persoană. Nu ar fi trebuit niciodată luată de lângă noi așa. Avea toată viața înainte și gândul că nu o s-o mai văd mă ucide. Nu ținea ranchiună și nu știa să ofere decât iubire", a spus mama Marissei.

Poliția caută în continuare responsabilul pentru crimă și îndeamnă pe oricine ar putea avea informații să ia legătura cu ofițerii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Împușcată în cap în timp ce-și aștepta tatăl să cumpere o prăjitură, în SUA. Marissa urma să devină mamă: "Gândul că nu o s-o mai văd mă ucide"