Antena Meniu Search
x

Video Case dărâmate, maşini distruse şi tiruri avariate, pagubele unei tornade care a afectat nordul Franţei. O persoană a suferit răni minore

O mini-tornadă s-a abătut duminică asupra localităţii franceze Bihucourt, situată în apropierea portului Calais, parte dintr-o serie de furtuni prognozate pe teritoriul Franţei după un interval cu vreme deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, informează Reuters, citat de Agerpres. Şi localnicii din localitatea County, departamentul Somme, au postat pe reţelele de socializare mai multe fotografii cu pagubele lăsate în urma tornadei.

De Redactia Observator la 24.10.2022, 14:09
Vezi și

În imaginile video publicate pe reţelele de socializare se poate vedea un nor uriaş învârtindu-se în spirală sub forma unei tornade deasupra localităţii Bihucourt.

Autorităţile locale din departamentul Pas-de-Calais au precizat că o persoană a suferit răni minore şi că tornada a provocat pagube extinse unor locuinţe şi elemente de infrastructură din regiune. 

Totodată, mai mulţi localnici din Conty au postat fotografii în care se poate observa că urmările tornadei au fost extrem de serioase, mai multe case şi maşini fiind distruse. Evenimentul meteo s-a produs la ora locală 17.30, iar oamenii au spus că nu a durat mai mult de 10 minute.

Pe acelaşi subiect

Vreme rea și în alte regiuni

Furtunile au fost violente și în Eure, unde 2.900 de locuințe au rămas fără electricitate, indică Le Parisien. Pompierii au raportat 64 de intervenții, care au necesitat relocarea a cinci adulți și cinci copii.

Vânturile și grindina au provocat pagube localizate, în special în sectorul Beuzeville și Pont-Audemer. În Beuzeville au fost înregistrate rafale de 136 km/h.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Case dărâmate, maşini distruse şi tiruri avariate, pagubele unei tornade care a afectat nordul Franţei. O persoană a suferit răni minore