Antena Meniu Search
x

Caz controversat în Italia! Simona a fost lovită de un camion și târâtă câțiva metri pe asfalt: "Nu este vina mea, mi-a căzut în fața mașinii”

O româncă a fost lovită mortal de un camion, în timp ce se deplasa cu bicicleta, în localitatea italiană Buccinasco, lângă Milano.

O româncă de 44 de ani a fost lovită mortal de un camion, în timp ce se deplasa cu bicicleta, în localitatea italiană Buccinasco, lângă Milano, șoferul declarând că accidentul nu s-a petrecut din vina lui.

Tragedia a avut loc, joi dimineață, când Simona Romna, o româncă originară din zona Maramureșului, rezidentă la Corsico, a fost lovită de un camion în timp ce se deplasa pe bicicletă.

Femeia a fost transportată la spital, însă s-a stins din viață în urma fracturilor multiple și a traumelor grave suferite.

Pe acelaşi subiect

Potrivit martorilor, Simona parcurgea via Lorio și trecuse de intersecția din fața unității de carabinieri. Când se pregătea să traverseze ea a fost lovită de camion.

Însă, șoferul camionului susține că femeii i s-ar fi făcut rău și a căzut în fața mașinii.

„A căzut în fața mea, sunt distrus… A pierdut controlul la bicicletă, poate s-a simțit rău, nu știu, poate că geanta pe care o transporta pe bicicletă era prea grea și s-a dezechilibrat. Eu mergeam drept. Poate pentru a evita o mașină parcată a virat brusc. Dar nu este vina mea, mi-a căzut în fața mașinii”, a povestit bărbatul, potrivit Gornale dei Navigli.

El a continuat: „Am văzut deodată că ea a pierdut controlul bicicletei, chiar în fața camionului meu, nu știu, cred că vroia să traverseze, dar nu era posibil prin acel loc. Am auzit un zgomot doar când era deja sub roți. O bufnitură puternică, apoi mi-am spus: "Doamne, fă ca sub roți să nu fi ajuns ea, să fie doar bicicleta"„.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Caz controversat în Italia! Simona a fost lovită de un camion și târâtă câțiva metri pe asfalt: "Nu este vina mea, mi-a căzut în fața mașinii”