Antena Meniu Search
x

Caz ŞOCANT! Copilul de ŞAPTE ANI care NU se poate lăsa de FUMAT

Deşi vă vine greu să credeţi, este cât se poate de adevărat! Un copil din Indonezia şochează lumea întreagă cu viciul care îl omoară încet

Sursa: Daily Mirror

Deşi vă vine greu să credeţi, este cât se poate de adevărat! Un copil din Indonezia şochează lumea întreagă cu viciul care îl omoară încet

Dihan Awalidan este dependent de la doar TREI ANI de ţigări. Copilul fumează aproximativ 16 ţigarete pe zi, reducând numărul acestora de la trei pachete. Dihan a înlocuit jocurile tradiţionale pentru micuţii de vârsta lui cu fumul nociv al ţigaretelor pe care le cumpără pe banii pentru mâncare sau cu monedele furate din poşeta mamei lui.

Aşa cum era de aşteptat, semnele consumului de tutun au început să se vadă!

Buzele lui Dihan au început să se înnegrească din cauza cantităţii mari de gudron pe care o inhalează.

Cu siguranţă vă întrebaţi ce cred părinţii acestuia despre viciul rar întâlnit la copii de vârsta lui. Mama băiatului, în vârstă de 32 de ani, este foarte îngrijorată pentru sănătatea tânărului său fiu, însă mărturiseşte că toate încercărilor sale de a-l face să renunţe la fumat au eşuat. „Dacă nu fumează, plânge. Acum fumează pe ascuns, pe câmpurile din apropierea casei‟, a declarat femeia pentru „Daily Mirror‟.

Drama copilului care NU SE POATE LĂSA DE FUMAT!

Chiar dacă numărul ţigaretelor a fost redus, Dihan refuză să renunţe de tot la obiceiul nesănătos. Această activitate nocivă este foarte populară în rândul sud asiaticilor de toate vârstele.

Un studiu recent arată că Indonezia este ţara cu cei mai mulţi fumători cu vârste sub zece ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Caz ŞOCANT! Copilul de ŞAPTE ANI care NU se poate lăsa de FUMAT