Antena Meniu Search
x

Ce avea de gând să facă Paul Walker pentru fiica sa, Meadow!

Prietenii lui Paul Walker, Vince Krause şi Ronn Shikari, au povestit pentru DailyMail ce plănuia actorul să facă imediat după ce termina de filmat Fast and Furious

Cei doi susţin că Paul Walker avea de gând să renunţe la actorie în acest an pentru a putea petrece mai mult timp cu fiica sa, Meadow, în vârstă de 15 ani, după ce aceasta şi-a petrecut 14 ani în Hawaii, unde locuia mama ei, Rebecca Soteros.

Cei doi s-au împrietenit cu Paul Walker în urmă cu şapte ani, datorită dragostei pentru jiu-jitsu. Ronn are o şcoală de jiu-jitsu, Relson Grasie Jiu Jitsu, unde şi Meadow, fata actorului, a învăţat câteva mişcări.

În timpul petrecut împreună, cei doi prieteni ai actorului au văzut cât de mult o iubea Paul Walker pe fiica sa şi cât de rău îi făceau plecările pentru a participa la filmări.

„Eram foarte buni prieteni şi de fiecare dată când venea în Hawaii ne vedeam. Era un om deosebit, care nu avea nimic din aroganţa vedetelor de la Hollywood. El era un om obişnuit, un familist convins pe care zborurile lungi spre filmări îl supărau pentru că nu mai putea petrece timp cu fata lui. Iubea să stea cu ea, ea era universul lui. De aceea voia să se retragă din actorie, pentru a sta mai mult cu familia. Chiar discutase cu familia lui despre asta, mai ales că reuşise să facă în actorie tot ce-şi propusese”, a spus Ronn pentru DailyMail.

"Îşi iubea fata mai mult decât orice şi îşi dorea să fie un tată perfect pentru Meadow. A fost un om extraordinar", a spus şi Vince. 

Foto: DailyMail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Ce avea de gând să facă Paul Walker pentru fiica sa, Meadow!