Antena Meniu Search
x

REVOLTĂTOR! Pentru ce plătim atât de SCUMP produsele din avion? Imagini ŞOCANTE arată ce face o stewardesă atunci când călătorii nu sunt atenţi! E vorba de o companie aeriană DE TOP

Imagini revoltătoare suprinse de un călător, la bordul unui avion! Un pasager a filmat o stewardesă şi a surprins un detaliu la care nu s-ar gândi nimeni!

Imagini revoltătoare suprinse de un călător, la bordul unui avion! Un pasager a filmat o stewardesă şi a surprins un detaliu la care nu s-ar gândi nimeni!

Ne aşteptăm ca serviciile pentru care plătim la bordul aeronavelor şi bunurile pe care le consumăm să fie de cea mai bună calitate, sau, cel puţin decente. Mai ales că întâmplarea a avut loc într-un avion al uneia dintre cele mai scumpe companii aeriene din lume!

Imaginile surprinse de un călător arată ce fac uneori membrii echipajului, atunci când pasagerii nu sunt atenţi.

O stewardesa a fost filmată atunci când turna şampanie din paharele din care consumaseră pasagerii... înapoi în sticlă! Urmând ca, lesne de înţeles, băutura rămasă, să fie servită mai departe. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Odată postată pe reţelele de socializare, filmarea a stârnit o adevărată revoltă printre internauţi, care au distribuit imaginile de zeci de mii de ori. 

Un utilizator a sugerat că politica companiei aeriene ar putea permite angajaților să ia acasă restul de băutură rămasă. Chiar și așa, gestul e ciudat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » REVOLTĂTOR! Pentru ce plătim atât de SCUMP produsele din avion? Imagini ŞOCANTE arată ce face o stewardesă atunci când călătorii nu sunt atenţi! E vorba de o companie aeriană DE TOP