Antena Meniu Search
x

Ce sumă de bani ţi-ar aduce fericirea?

Cea mai ispititoare întrebare a omenirii: Aduc banii fericirea? După ani de interviuri, analize şi experimente, cercetătorii americani au dat un răspuns oficial.

Vezi și

 Cea mai ispititoare întrebare a omenirii: Aduc banii fericirea? După ani de interviuri, analize şi experimente, cercetătorii americani au dat un răspuns oficial: Nu. Banii nu aduc fericirea. Dar n-ar strica să avem mai mulţi.

"Fericirea supremă a vieții este convingerea că suntem iubiți" - Victor Hugo

"Fericirea nu e ceva luat de-a gata. Vine din propriile noastre acţiuni" - Dalai Lama

"Fericirea mea eşti numai tu. Numai tu" - George Parfum & Ionuţ Valoare

Toate sunt nişte definiţii abstracte. Nimic tangibil. Aşa că oamenii s-au grăbit să lege fericirea de avere. Şi întrebarea e. Aduc banii fericirea?

Maneliştii zic că NU. Chiar dacă sunt adepţii lanţurilor de aur groase cât zgarda de urs. Alţii sunt convinşi că fericirea are preţul ei. Mai mare sau mai mic. Cercetătorii americani au dat verdictul. Din punct de vedere al ştiinţei, banii nu aduc fericirea. Dar nici prea mare supărare. Ideea e să ai posibilitatea să faci ce vrei cu banii tăi.

V-aţi prins? Cercetătorii americani s-au jucat cu noţiunile de bani şi fericire, până când au ajuns la o egalitate deosebit de interesantă. Fericirea este egală cu libertatea deplină. Cu sau fără bani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Ce sumă de bani ţi-ar aduce fericirea?